Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
仲用緊Kindle touch
想買kwp俾女友做情人節禮物,有冇推介去邊買?

我自己就喺google search
"kindle paperwhite 香港 “
第一個廣告
同出面啲鋪比算平
但套就上淘寶搵啦

新高登有間野叫泡菜屋
依家好似$900 只收現金
我買個陣係美版 朋友上年年尾買係日版
不過應該冇咩大分別掛

第一個廣告
同出面啲鋪比算平
但套就上淘寶搵啦

Groupon 呢幾日賣緊
有白有黑
中有黑既漫畫版

我係一出就買,所左好多年。又免費上網。

我第一部係 kindle 4 比你慢入坑了

3G 係咪好慢

唔會太慢!係PDF 差

第一個廣告
同出面啲鋪比算平
但套就上淘寶搵啦

有白有黑
中有黑既漫畫版

仲*

我第一部係 kindle 4 比你慢入坑了

3G 係咪好慢

唔會太慢!係PDF 差

PDF 從來無好過
仲用緊Kindle touch

幾好呀識得出聲

第一個廣告
同出面啲鋪比算平
但套就上淘寶搵啦

有白有黑
中有黑既漫畫版

仲*

最後去左紅葉書室買,890kpw黑版
請問邊度有dictionary 下載
(部野register 唔到amazon,要當係offline reader 用)
(部野register 唔到amazon,要當係offline reader 用)

英英?
英中?
中文字典?

第一個廣告
同出面啲鋪比算平
但套就上淘寶搵啦

有白有黑
中有黑既漫畫版

仲*

係唔係要自己去廣告?

第一個廣告
同出面啲鋪比算平
但套就上淘寶搵啦

有白有黑
中有黑既漫畫版

仲*

係唔係要自己去廣告?

係吖,啱啱上amazon搞掂

英英?
英中?
中文字典?

英英

第一個廣告
同出面啲鋪比算平
但套就上淘寶搵啦

有白有黑
中有黑既漫畫版

仲*

係唔係要自己去廣告?

請問要如何做才可以去廣告?

係唔係要自己去廣告?

你講平時一開機嘅廣告定宜家新介面啲廣告?

係唔係要自己去廣告?

係平時一開機嘅廣告

係平時一開機嘅廣告

http://www.cnbooks.org/m/article.php?id=221
跟佢做,只要話唔喺美國就得

係平時一開機嘅廣告

http://www.cnbooks.org/m/article.php?id=221
跟佢做,只要話唔喺美國就得

thx, let me try.
groupon 都要1200$
水貨900$就有
一年保養真係咁緊要?
水貨900$就有
一年保養真係咁緊要?

品質好高,未聽過有人一年內壞機,可能我識得人少
想問下如果唔用kindle paperehite
用iOS DL kindle 個apps 係amazon 買書係咪一樣睇到電子書
水貨900$就有
一年保養真係咁緊要?

品質好高,未聽過有人一年內壞機,可能我識得人少

買水貨算啦
係得香港行貨賣咁貴
英國日本周街電器鋪買都無咁貴
想問下如果唔用kindle paperehite
用iOS DL kindle 個apps 係amazon 買書係咪一樣睇到電子書

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞