Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
readmoo部機預售開始咗
https://www.mooink.readmoo.com/

12 號夜晚八點先開始呀
已經 set 咗入 diary
你就黎呃我話已經開始咗

睇錯咗
問下咁多位師兄,我申請左amazon cn 既account, 用香港信用卡用書,使唔使俾手續費

一次過買幾百蚊 credit 慢慢搣囉
readmoo部機預售開始咗
https://www.mooink.readmoo.com/

12 號夜晚八點先開始呀
已經 set 咗入 diary
你就黎呃我話已經開始咗

睇錯咗

其實早 D 登記好似有著數
所以我話錯你
剛剛電郵咗佢問佢寄唔寄香港
團購有得平 🤔
Readmoo 的回覆

Readmoo 的回覆

等睇包膠
miss左kindle -30個優惠
HIHI, 我入左部KINDLE2年左右, 多數係Amazon cn 買書, 用淘寶增值。

想問下, 有冇人有諗過AMAZON CN 個個月費計劃, 好似幾吸引
HIHI, 我入左部KINDLE2年左右, 多數係Amazon cn 買書, 用淘寶增值。

想問下, 有冇人有諗過AMAZON CN 個個月費計劃, 好似幾吸引

你剛剛 miss 咗早幾日 160 蚊包兩年
久不久都有 88 蚊一年既優惠
建議你等吓
D 書麻麻地啦
想問有冇啲係行android 嘅
想買部返嚟睇漫畫等隻眼舒服啲
budget 冇所謂
thanks
budget 冇所謂
thanks

大陸好幾隻牌子都係
但耗電好勁
我唔熟
但好似以下都係
Ireader
博閱
京東
當當

其實點解覺得 android 會舒服 D ?
Kindle
Nook
都可以 root 到變 android 😂

建議你等吓
D 書麻麻地啦

師兄,你係咪join 左? 我其實係睇心理書同傳記居多,你覺得抵唔抵join?

我而家join 左24reader,但真係勁少書睇,今年8月完左就唔續,諗緊join amazon cn

另外我有裝網易個睇書app, 每日free 1個鐘,書唔算多,不過免費就無所謂啦

建議你等吓
D 書麻麻地啦

師兄,你係咪join 左? 我其實係睇心理書同傳記居多,你覺得抵唔抵join?

我而家join 左24reader,但真係勁少書睇,今年8月完左就唔續,諗緊join amazon cn

另外我有裝網易個睇書app, 每日free 1個鐘,書唔算多,不過免費就無所謂啦

其實我估計大部分書都可以去 readfree.me 有開心版
我係 John 咗,睇咗幾本龍應臺,下載咗幾本羅孚,林語堂
主要係小說散文,無乜專業書,就算科普類都少
用黎滿足好奇心係唔錯,有時有 D 書想翻幾翻但係未必想買
我就唔會太抵,因為好少睇中文書
但 88 蚊行入去元氣幾粒壽司都已經無咗啦
所以無所謂啦
又,哈仔全套英文版係 KU 裡面有得睇
如果你講既傳記包括文人自己 D 散文
咁你可能好適合
例如人地介紹我睇張允和
咁你可能好適合
例如人地介紹我睇張允和

中亞?
咁你可能好適合
例如人地介紹我睇張允和

中亞?

Yes
budget 冇所謂
thanks

大陸好幾隻牌子都係
但耗電好勁
我唔熟
但好似以下都係
Ireader
博閱
京東
當當

其實點解覺得 android 會舒服 D ?

唔係android 舒服啲
係因為本身好多常用嘅睇野app 都係smartphone 先有
所以想搵部行android 嘅
btw thanks, 我上淘寶睇下先
Kindle
Nook

kindle 本身個spec 好似唔係幾勁🤔
格硬行android 會唔會好難用
Kindle
Nook

kindle 本身個spec 好似唔係幾勁🤔
格硬行android 會唔會好難用

我未試過,不過淘寶有人賣已經 root 咗及機,可以參考一下D feedback 卦...

建議你等吓
D 書麻麻地啦

想請教下點買, 個store 話唔支持我個地區

Lm

建議你等吓
D 書麻麻地啦

改大陸地址?有無親友係大陸,用佢地址
再唔係睇你鍾意邊間大學,用佢做地址
都唔得就問客服,話你係去咗香港旅行,叫佢搞搞,俾你買

建議你等吓
D 書麻麻地啦

改大陸地址?有無親友係大陸,用佢地址
再唔係睇你鍾意邊間大學,用佢做地址
都唔得就問客服,話你係去咗香港旅行,叫佢搞搞,俾你買

我用vpn,好似係chrome入面有架,整一次就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞