Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
想問kindle paper white 定kindle 8好d
兩部有咩分別

上網爬左文
另外見人話日版多d問題 係咪買美版好d

個人認為日美影響不大
但我係買美版的

Hardware 一樣,有咩分別可言

聽聞有多d壞機

咁你有冇堅持要買日版
想問kindle paper white 定kindle 8好d
兩部有咩分別

上網爬左文

個人認為日美影響不大
但我係買美版的

聽聞有多d壞機

咁你有冇堅持要買日版

美版已買
已經唔再喜歡kindle 反而想出一部android os
人在大板,有冇人知邊到有oasis 現貨賣
兩部有咩分別

上網爬左文

個人認為日美影響不大
但我係買美版的

聽聞有多d壞機

咁你有冇堅持要買日版

美版已買

歡迎加入
想問下
KINDLE想買日文書要點做?
想問下
KINDLE想買日文書要點做?

想問吓
上網google 吓係咪咁困難?
各位我 Update Calibre 到最新 version 後,簡轉繁功能消失了。想問你們有沒有這個問題?謝謝
hktv mall 缺哂貨得番白色日版
想問下香港邊到有現貨
各位我 Update Calibre 到最新 version 後,簡轉繁功能消失了。想問你們有沒有這個問題?謝謝

睇下個plugin有冇update,支唔支援最新version?
hktv mall 缺哂貨得番白色日版
想問下香港邊到有現貨

爬下文啦,上面有小小鋪頭推薦
最好當然打去問問先
人在大板,有冇人知邊到有oasis 現貨賣

呢D上百度問仲可能有人答你
唔少大陸人係日本留學
kindle 有冇需要買3G 版

係咪都會食電左呢

電話開hotspot share wifi都得啦

買咗
去英國有時開熱點都無用

買咗
去英國有時開熱點都無用

巴打邊部買左3G
想問下 txt可唔可以轉做mobi?
有好多書都down唔到 買唔到
想問下 txt可唔可以轉做mobi?
有好多書都down唔到 買唔到

可以
個系統有無得轉番正體中文

買咗
去英國有時開熱點都無用

巴打邊部買左3G

Voyage oasis
Paperwhite 一代二代

買咗
去英國有時開熱點都無用

巴打邊部買左3G

仲有 touch 同 keyboard

買咗
去英國有時開熱點都無用

巴打邊部買左3G

仲有 touch 同 keyboard

e-ink fan boy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞