Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
熱鬧
美國amazon唔送香港點搞?

唔識用代運?
咁不如你hk買啦

即係要去搵另一間集運公司,叫amazon送佢集運地址,再經集運送返香港?
我以為amazon有直送嘛

有直送,不過廣告版好似唔送
用緊英版Kindle 5th Gen
想問點樣先可以睇直版嘅中文書?
我一入落去啲位錯晒,我啲書係Haodoo down 落嚟
感謝

美國amazon唔送香港點搞?

你買乜唔送香港?
通常叫你去個 international site 度買
其實香港買都好
D 人黑仔起上黎
轉運送到黎已經爛咗
感謝

打橫睇啦
我有第四代但未曾睇過直版
感謝

打橫睇啦
我有第四代但未曾睇過直版

有無方法可以係紙言到down 落嚟放落去本kindle 到睇
邊部kindle好?

邊部kindle好?

Oasis 最好

仲有 groupon 有漫畫版 paperwhite 32 GB 俾多二百零蚊
有無方法可以係紙言到down 落嚟放落去本kindle 到睇

暫時無
最後決定去hktvmall買 但美版同日版都係4 GB 但日版貴幾十蚊 係咪無分別架

發夢見到,日版你去美版Amazon cs話想整走廣告,
佢會話你係日版,所以佢整唔到。

唔係喎,上星期喺福仁買咗日版,一同amazon講想remove ad就即幫我攪掂喎⋯

是否用email聯絡cs?
最後決定去hktvmall買 但美版同日版都係4 GB 但日版貴幾十蚊 係咪無分別架

發夢見到,日版你去美版Amazon cs話想整走廣告,
佢會話你係日版,所以佢整唔到。

唔係喎,上星期喺福仁買咗日版,一同amazon講想remove ad就即幫我攪掂喎⋯

是否用email聯絡cs?

Live chat 啊
邊部kindle好?

Oasis 最好

睇筆直做人,
有筆直一定係oasis,冇就pw,voyage可以不理我覺得。
邊部kindle好?

Oasis 最好

睇筆直做人,
有筆直一定係oasis,冇就pw,voyage可以不理我覺得。

voyage rip
點解部paperwhite 有些mobi ePub 係讀唔到?
有本ePub 30MB讀唔到,想用calibre 轉試下又轉不得
點解呀

Kindle 唔支持 ePub 的
Calibre 好易用,你再摸下啦
想問kindle paper white 定kindle 8好d
兩部有咩分別
想問kindle paper white 定kindle 8好d
兩部有咩分別

上網爬左文
另外見人話日版多d問題 係咪買美版好d
兩部有咩分別

上網爬左文

個人認為日美影響不大
但我係買美版的
兩部有咩分別

上網爬左文

個人認為日美影響不大
但我係買美版的

Hardware 一樣,有咩分別可言
兩部有咩分別

上網爬左文

個人認為日美影響不大
但我係買美版的

Hardware 一樣,有咩分別可言

聽聞有多d壞機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞