Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
用緊pw2016, 如果為左實體轉頁制換voyage是咪有d on9m
touch mon轉頁有d煩,尤其搭車單手拎機果陣

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

其實係 借過朋友部Voyage 玩過一星期
感覺條邊有啲幼同個制唔靈敏
所以死等oasis 2代
用緊pw2016, 如果為左實體轉頁制換voyage是咪有d on9m

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得
不過 O 仔真係好渣手好多

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

係咩 我一直都係用力禁個制
其實心思思上O仔真係為手感,可以攤係床度單手

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

唉我講的唔清楚
係平時禁個屏幕時,捽比較方便過點
死等O2 今年唔知道有唔新機

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

唉我講的唔清楚

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

唉我講的唔清楚
衰鬼呃我話出唔到 post
我想問下點買kindle paperwhite最抵?

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

唉我講的唔清楚

我都係用捽的
有時督左無反應,督多一野就跳兩頁
基本上voyage aura one oasis 都諗過哂換
最尾都係死忍,始終e reader 唔易壞,可上貴小小
但第一代oasis 啲電如何?

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

唉我講的唔清楚

我都係用捽的
基本上voyage aura one oasis 都諗過哂換

我覺得 OK 但有 D 人屌晒鬼
每日睇五六小時唔開 WI-FI 可以頂到三四日
都仲有電剩
其實幾個小時就叉好啦
唔明 D 人投訴 D 乜
百度網民介紹
送你一顆子彈
佢話老師介紹
睇吓睇吓覺得
點解咁似讀緊中學時老師會介紹既書?
一路睇一路覺得好似無乜營養
劉瑜本 民主的細節 好似先係正料
唉 但見識過呢本之後唔敢再花時間

賣家叫乜名?
亞馬遜自己就做緊 9.4 折

唉屌,岩岩收到$10 credit..佢即刻加返價...唔撚買啦唉

中亞幫佢一買買 500 至 5000 禮卷
買完去買佢 D Z 實惠 杏仁

唔明 關中亞咩事
黃金 福仁個頭有邊間鋪賣KPW 2016 白色?
想買部黎睇

賣家叫乜名?

唉屌,岩岩收到$10 credit..佢即刻加返價...唔撚買啦唉

唔明 關中亞咩事

你無講邊間亞馬遜,又講淘寶,我以為你講中亞...
六厘好過好多儲蓄戶口? 🤔

https://www.amazon.cn/b/ref=cnswv3_fc4dd712-3035-3531-ac0f-984132ebed3d_1_n?_encoding=UTF8&node=1876096071&pf_rd_p=a15d3e35-a49e-4662-bd2d-105e0def59e4&pf_rd_s=merchandised-search-1&pf_rd_t=101&pf_rd_i=311868071&pf_rd_m=A1AJ19PSB66TGU&pf_rd_r=HWSZXADFARZTH22XCZ1B&pf_rd_r=HWSZXADFARZTH22XCZ1B&pf_rd_p=a15d3e35-a49e-4662-bd2d-105e0def59e4

亚马逊礼品卡五月温情双重献礼!

1、活动时间:2017年5月8日00点00分00秒至2017年5月30日23点59分59秒(以下简称“活动期间”)。
2、活动方案:
一重献礼:活动期间,亚马逊用户购买礼品卡(含实物礼品卡,电子礼品卡)或进行帐户充值,单笔订单在500元以上(含500元,下同)、5,000元以下(含5,000元,下同)的,可多得礼品卡购买金额或账户充值金额5%的额外充值。
二重献礼:如订单中含有指定套装礼品卡的(含10张套装,20张套装,50张套装),在根据礼品卡购买总金额获得上述5%额外充值外,还可获得对应套装总金额1%的额外充值。
名额有限,送完为止。每位客户限享一次返现优惠(购买礼品卡及进行账户充值不可同时享受优惠),单笔订单最高可针对5000元的礼品卡购买金额/账户充值金额获得额外充值,最高可多得300元额外充值(购买50张套装礼品卡可多得6%额外充值)。
3、活动对象:活动期间内满足上述活动方案的亚马逊客户。须在本活动页面内购买有效。
4、活动细则:
1)一重献礼:活动期间,亚马逊用户购买礼品卡(含实物礼品卡,电子礼品卡)或进行帐户充值,单笔订单在500元以上、5,000元以下的,可多得礼品卡购买金额或账户充值金额5%的额外充值。
二重献礼:如订单中含有指定套装礼品卡的(含10张套装,20张套装,50张套装),在根据礼品卡购买总金额获得上述5%额外充值外,还可获得对应套装总金额1%的额外充值。
名额有限,送完为止。每位客户限享一次返现优惠(购买礼品卡及进行账户充值不可同时享受优惠,同一亚马逊账户视为同一客户),单笔订单最高可针对5000元的礼品卡购买金额/账户充值金额获得额外充值,最高可多得300元额外充值(购买50张套装礼品卡可多得6%额外充值)。
2)退货、撤销交易不享受优惠,如客户享受到此活动优惠后将参与活动的订单取消或者退货则视为用户自动放弃优惠权利,将无法享受到本次活动优惠。如用户在享受返现优惠后再进行退货,返现金额将从亚马逊账户余额中扣除。
3)交易统计时间以客户实际消费时间为准。
4)额外充值金额将在2017年6月12日前自动充值到您的亚马逊账户。
5)额外充值金额三年有效,请于有效期内使用,过期无效。
6)亚马逊礼品卡以及返现金额,统一遵循亚马逊礼品卡的使用章程。详情请参见: https://www.amazon.cn/b?node=1838530071
7)如用户发生任何违法交易、欺诈或不正常交易、最后被取消/退回/未入账交易,亚马逊保留拒绝该用户参加本活动及取消其获得返现的权利。
8)本活动仅在指定活动期间有效。本活动最终规则以亚马逊网站公布为准。
9)本活动仅在本活动页面内购买有效。
10)本活动最终规则以亚马逊网站公布为准。

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

唉我講的唔清楚

我都係用捽的

都仲有電剩
其實幾個小時就叉好啦

呢樣我理解嘅,官網講到黑科技咁
差一次用數個月,現實得數日,係有啲落差
咁咪即係KPW 仲長氣過KO?
其實有無咩網可以買到繁中既電子書 我發現我連大陸amazon都買唔到

賣家叫乜名?

唔明 關中亞咩事

有講美亞

你翻頁時係點定係捽?
捽好 D
單手翻前翻後都得

唉我講的唔清楚

我都係用捽的

都仲有電剩
其實幾個小時就叉好啦

呢樣我理解嘅,官網講到黑科技咁
差一次用數個月,現實得數日,係有啲落差
咁咪即係KPW 仲長氣過KO?

我覺得兩部差不多
數月 = 兩個月 總共 56 日
仲要關 WIFI 燈最多開到 10 每日只係睇半小時
寫晒出黎 D 人唔睇結果好多美麗誤會

賣家叫乜名?

唔明 關中亞咩事

有講美亞

你原本個 post 係

有人民幣既巴打可以直接上淘寶買amazon gift card差唔多做緊9折

點可以睇到個美亞出黎?
其實有無咩網可以買到繁中既電子書 我發現我連大陸amazon都買唔到

Google
Readmoo
各有各問題
買唔到就下載啦
我覺得既然你唔俾我買
我去下載翻版你都唔可以話我
Voyage用家留名

有無人分享到有咩甘爽同voyage比
Voyage用家留名

有無人分享到有咩甘爽同voyage比

甘你個頭

https://www.kobo.com/tw/zh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞