Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
我用iphone睇,用百度閱讀,放epub入去,慢慢睇。而且底危我調教為柔和綠色,對隻眼好好多。

kindle望落都會綠色底色,睇得耐我估應該對眼會好累。
有冇巴打後悔買kindle?

同ipad比較之下,對眼真係明顯地冇咁唔舒服?

冇後悔過 真係好正
因為咁睇多左好多書 屋企又可以慳返啲位

iPad嗰啲會反光 睇得耐會唔舒服

巴打睇開小說?

我要睇wsj同埋工具書,有機會要揭黎揭去

我已經解決咗呢個問題
就係兩部 kindle 一齊睇
一部地內容
一部睇 reference

唔同account?
留名
我用iphone睇,用百度閱讀,放epub入去,慢慢睇。而且底危我調教為柔和綠色,對隻眼好好多。

kindle望落都會綠色底色,睇得耐我估應該對眼會好累。

你一定無用過Kindle
有冇巴打後悔買kindle?

同ipad比較之下,對眼真係明顯地冇咁唔舒服?

冇後悔過 真係好正
因為咁睇多左好多書 屋企又可以慳返啲位

iPad嗰啲會反光 睇得耐會唔舒服

巴打睇開小說?

我要睇wsj同埋工具書,有機會要揭黎揭去

我已經解決咗呢個問題
就係兩部 kindle 一齊睇
一部地內容
一部睇 reference

唔同account?

D 嘢你自己擺入去乜 account 都 OK 啦
Journal of Economic Perspectives
話時話呢本嘢免費下載 awaweb.org
不過自己轉轉個 mobi 做 azw3 好似顯示的好 D

Journal of Economic Perspectives
話時話呢本嘢免費下載 http://awaweb.org
不過自己轉轉個 mobi 做 azw3 好似顯示的好 D

www.aeaweb.org
死人 autocorrect
Paperwhite可以較光暗真係唔講得笑 去到邊都睇到書
知唔知點樣可以delete啲download既書 我remove from device 佢都重係度 好核登

賣家叫乜名?
亞馬遜自己就做緊 9.4 折

賣家叫乜名?

唉屌,岩岩收到$10 credit..佢即刻加返價...唔撚買啦唉
睇返price history...每1-2個月就做特價...我等多一個月

賣家叫乜名?

唉屌,岩岩收到$10 credit..佢即刻加返價...唔撚買啦唉

岩岩無?
試下問下客服 睇下佢肯唔肯幫你搞啦

賣家叫乜名?

岩岩無?

可以架咩...?

賣家叫乜名?

岩岩無?

可以架咩...?

你同講話等個$10等左好耐 收到就岩岩完左 問佢可唔可以幫你用個特價買返啦
amazon客服超好 24小時online chat 試下無壞

賣家叫乜名?

岩岩無?

可以架咩...?

你同講話等個$10等左好耐 收到就岩岩完左 問佢可唔可以幫你用個特價買返啦
amazon客服超好 24小時online chat 試下無壞

搵唔到..contact us果到淨係可以留message

賣家叫乜名?

岩岩無?

可以架咩...?

https://www.amazon.com/gp/help/contact-us/general-questions.html?tag=slickdeals&ascsubtag=4235fca838b711e7abbd4e40674fcbd20INT&ie=UTF8&nodeId=518316&type=email&mode=&skip=true
揀晒之後 最底有個chat
good luck巴打
搵到啦

賣家叫乜名?

岩岩無?

可以架咩...?

https://www.amazon.com/gp/help/contact-us/general-questions.html?tag=slickdeals&ascsubtag=4235fca838b711e7abbd4e40674fcbd20INT&ie=UTF8&nodeId=518316&type=email&mode=&skip=true
揀晒之後 最底有個chat
good luck巴打

唔該
衰左..唯有等下次
用緊pw2016, 如果為左實體轉頁制換voyage是咪有d on9m
touch mon轉頁有d煩,尤其搭車單手拎機果陣
set左price alert..下次會醒D

賣家叫乜名?

中亞幫佢一買買 500 至 5000 禮卷
買完去買佢 D Z 實惠 杏仁
用緊pw2016, 如果為左實體轉頁制換voyage是咪有d on9m
touch mon轉頁有d煩,尤其搭車單手拎機果陣

我覺得係
因為唔係幾好㩒
我覺得唔就手
但人人隻手唔同
你最好搵隻撫摸吓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞