Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
唔知點解download唔到Amazon CN嘅世界閱讀日嗰兩本免費書
利申:之前喺中亞度成功買過書的

屌,原來我嗰地址變咗做香港,所有中亞kindle book唔俾買 改地址又要我入電話
有無巴絲知點攪?

去我的裝置度 設定個裝置係中國就download到
唔知點解download唔到Amazon CN嘅世界閱讀日嗰兩本免費書

屌,原來我嗰地址變咗做香港,所有中亞kindle book唔俾買 改地址又要我入電話
有無巴絲知點攪?

已經改咗,都喺唔得,算鬼數

有無巴絲知點攪?

搵客服傾計
z.cn/clicktochat

有無巴絲知點攪?

搵客服傾計
http://z.cn/clicktochat/
US買既點先整到amazon kindle unlimited?
另外有無方法買到日文書?

有無巴絲知點攪?

搵客服傾計
http://z.cn/clicktochat/

客服好好人 上次買唔到佢幫我睇下咩原因 最後我自己改唔到 佢話幫我更改設定
香港邊度買抵?

啱啱係hktv mail買左 pw3 $948🤔

Groupon 有 32G 版賣 1199

賣哂lu
點解會有32gb版

日本漫畫版
香港邊度買抵?

啱啱係hktv mail買左 pw3 $948🤔

Groupon 有 32G 版賣 1199

賣哂lu
點解會有32gb版

日本漫畫版

睇日本漫畫?
如果入漫畫 會唔會好食位
pw3有冇得加sd card?

就係因為食位先賣 32GB漫畫版遮...
US買既點先整到amazon kindle unlimited?
另外有無方法買到日文書?

每個國家都有自己既 KU
買到書就會整到
amazon uk 有特價
paperwhite 減20蚊gbp

你係英國巴打?
分享個non fiction 英文書網
ebookforexpert

佢地blog 之前比人刪咗,幾驚收咗皮

https://ebook4expert.com

我用電話開係咁prompt 廣告話我中毒
中亞古龍全集做緊10蚊
中亞古龍全集做緊10蚊

買啦
買唔到就去下載
分享個non fiction 英文書網
ebookforexpert

佢地blog 之前比人刪咗,幾驚收咗皮

https://ebook4expert.com

我用電話開係咁prompt 廣告話我中毒

試試 library Genesis 啦

你係英國巴打?

唔係
咁啱有個fd 喺英國返嚟 諗住叫佢幫手買 留意到amazon uk
btw 睇中左pw3 32gb, 諗住日本集運返嚟

有冇巴打可以講下kindle 嘅moon 貼
貼左係咪差好遠 有冇邊隻值得貼
btw 睇中左pw3 32gb, 諗住日本集運返嚟

有冇巴打可以講下kindle 嘅moon 貼
貼左係咪差好遠 有冇邊隻值得貼

買番個好套
戴套
無需要月亮貼,因為反光
世界閱讀日
中國亞馬遜
每日兩本免費書
17 日至 30 日
簡體啦,當然

https://www.amazon.cn/b/ref=s9_acss_bw_cg_offer_2c1_w?node=1887893071&pf_rd_m=A1U5RCOVU0NYF2&pf_rd_s=merchandised-search-9&pf_rd_r=WSGHE39XZV1F03NWM8A3&pf_rd_t=101&pf_rd_p=34880219-a960-47e4-b5fe-24595a3c1bf2&pf_rd_i=1886923071

全部書都係ku入面有嘅,已經俾緊錢ku

照買反正唔使錢
KU最多借得十本
而且要還
買咗唔使還
早兩日本「幹法」稻盛和夫咪唔係 KU 囉
菊與刀 雖然舊同埋係英文翻譯做中文

Bill Bryson 同 The Pianist 呢幾日都係 9.99 幾抵屌啊...
lm
今日百度 kindle 吧有北条司貓之眼漫畫下載
係佢串字之前加
pan.baidu.com/s/
kobo Aura one 周圍都無晒貨,咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞