Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
留名
Amazon JP cyber monday paperwhite平3800羊

prime會員再減多啲

我撳paperwhite manga版都係得條減4300羊既code

想買。但好似只寄日本
留明
留名,買左paperwhite
裸跑會唔會好玩命

唔撚好

有日訓醒就咁樣
Search過原來好多人同一個case
下次起碼要貼個芒貼
paperwhite 用戶LM
Amazon JP cyber monday paperwhite平3800羊

prime會員再減多啲

我撳paperwhite manga版都係得條減4300羊既code

我用prime account撳漫畫版有個減7800羊既code喎
留名
裸跑會唔會好玩命

用左好耐下 一直堅持裸跑
留名
留名先,自己用開天火轉排版咋
Lm
裸跑會唔會好玩命

唔撚好
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2016/12/07/030238_31b44c709b656115b96b2670aa5e7776.jpg[g]

有日訓醒就咁樣
下次起碼要貼個芒貼

我齋用有cover 的殼 無貼moon 貼
用左一年都無花喎
Voyage用家留名
表示完全無後悔買左

有諗過換voyage
但係好似paper white 已經夠用 睇唔出voyage 有咩咁值多千幾
買到2千幾不如補多少少玩ipad
kindle 6用家
想買部pw 連唔連上網好?
裸跑會唔會好玩命

唔撚好
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2016/12/07/030238_31b44c709b656115b96b2670aa5e7776.jpg[g]

有日訓醒就咁樣
下次起碼要貼個芒貼

我齋用有cover 的殼 無貼moon 貼
用左一年都無花喎

電話已經用緊套同mon貼
有時都唔知係用緊個套定部機
連睇書都要隔住個套就覺得唔爽
但又驚爛
有無人都係用Kobo ereader?

有,最近買了 aura one

我最近都買左,但有啲問題

磁石auto sleep好似唔work…
另外暖色溫時下啲啲led有一兩個位偏綠

你有無買啲auto sleep cover?

我有買埋個原裝套
我覺得唔係對得好准,所以架機唔係好訓得著 如果成日拎黎拎去好耗電。但擺定定係檯面又好捱得。

架機我已經較咗時間變色,但佢無係我面前變過色。其實我因為怕整爛,所以比較少用,只係睇咗一本小說。之後又用番 D 舊 kindle 加上買咗之後都好忙無咩時間睇書。
裸跑會唔會好玩命

唔撚好

有日訓醒就咁樣
下次起碼要貼個芒貼

穿個小窿咪算好彩囉。今日 百度 kindle 貼吧又有人訓醒就碎咗個屏幕。訓覺前將個屏幕響下擺 + 買個好套最好原裝套。

prime會員再減多啲

我用prime account撳漫畫版有個減7800羊既code喎

prime會員再減多啲

咁平
裸跑會唔會好玩命

唔撚好

有日訓醒就咁樣
下次起碼要貼個芒貼

貼左Mon 貼會唔會反光?
留名
以前唔係好習慣睇電子書,但自從兩個月前買咗部paperwhite之後就返唔到轉頭。出街真係方便好多,搞到屋企仲有一堆實體書未睇。

港版台版書除咗好讀之外仲有冇其他地方多?好讀嘅藏書偏向文學類,睇開啲自然科學社會科學嘅書好讀得好少,有啲大陸又冇翻譯。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞