Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
groupon 都要1200$
水貨900$就有
一年保養真係咁緊要?

品質好高,未聽過有人一年內壞機,可能我識得人少

1200 係漫畫版,32G 內存
請問邊度有dictionary 下載
(部野register 唔到amazon,要當係offline reader 用)

Search

"The new Oxford American dictionary.mobi"

應該 66MB

其實亞馬遜你自己 contents 入面應該有得下載。你要係自己 D 機度開過英文書。用 app 唔知道得唔得。
水貨900$就有
一年保養真係咁緊要?

給閱讀困難的你
$1199 係漫畫版,如果你未聽過咩叫漫畫版請自己去日亞/百度溫書
普通版只係 $968

水貨900$就有
一年保養真係咁緊要?

品質好高,未聽過有人一年內壞機,可能我識得人少

1200 係漫畫版,32G 內存

內你老存
btw, 32GB漫畫版有部未開,要既比個contact
$1100

咁有文化既你
閱讀器真係唔適合你
是否應該幫人品差既人買嘢?
想問下如果唔用kindle paperehite
用iOS DL kindle 個apps 係amazon 買書係咪一樣睇到電子書

會冇左word wise
好似又會冇左直排
痴線
樓上個kindle 人咁燥狂
證明睇書多係減唔到壓
想問我綁左amazon us ac,如果電腦去amazon cn 買書,有冇方法push 落kindle 度?
香港有行貨?
嗰啲唔係私保咩?
想問我綁左amazon us ac,如果電腦去amazon cn 買書,有冇方法push 落kindle 度?

如果你果部唔係第八代,可以登出再登入然後下載
如果你部係第八代,可以經電腦用 calibre 推 calibre 網頁有教學
痴線
樓上個kindle 人咁燥狂
證明睇書多係減唔到壓

唔知睇咗咩書啦...
請問邊度有dictionary 下載
(部野register 唔到amazon,要當係offline reader 用)

英英?
英中?
中文字典?

英英

Readfree.me 上面有本 Oxford
要登記豆瓣先下載到

如果你果部唔係第八代,可以登出再登入然後下載
如果你部係第八代,可以經電腦用 calibre 推 calibre 網頁有教學

明白,thanks!
留名學嘢,用緊 kindle touch, 今日響美國官網買咗部 paper white, 等緊美國轉運送黎香港。
美亞做緊情人節優惠,除咗oasis之外全線kindle減$20美元
大家睇開咩書?交流下心得?

應該都係文史哲社科漫畫㗎啦
利申:9估,自己最近睇梗日本簡史

應該都係文史哲社科漫畫㗎啦
利申:9估,自己最近睇梗日本簡史

其實我想explore多D書...
最近我睇緊本書叫《我的應許之地》 ,
一本以色列復國史
各位巴絲有事請教。今日響中亞買左本簡體書,用 Calibre 加 DRM 同 繁>簡 plugin 成功轉到。後來再響中亞買本英文書,下載後想用 Calibre remove DRM 再抄去第二部用美亞 login 嘅 kindle,就話本書係 azw 唔 support,要 azw3 至得,試過用其他 DRM remover 都唔 work!請問係咩原因?可以點搞??
各位巴絲有事請教。今日響中亞買左本簡體書,用 Calibre 加 DRM 同 繁>簡 plugin 成功轉到。後來再響中亞買本英文書,下載後想用 Calibre remove DRM 再抄去第二部用美亞 login 嘅 kindle,就話本書係 azw 唔 support,要 azw3 至得,試過用其他 DRM remover 都唔 work!請問係咩原因?可以點搞??

轉format?
香港有行貨?
嗰啲唔係私保咩?

amazon us 保香港

要綁返amazon cn
正post
有無高手破解到當當電子書?

轉format?

試過轉唔到,話有 DRM!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞