Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
想買個保護套, 去淘寶睇, 見到班撚樣講Dkindle 分類都唔知佢講乜春
paperwhite 1/2/3
kindle 558/499

乜撚野係 558, 499? Amazon 都係就咁 PW, 都未分1/2/3

我部 PW 係大概5-6年前買, 得2GB 個部, 應該買係 PW 1 定 2?
想買個保護套, 去淘寶睇, 見到班撚樣講Dkindle 分類都唔知佢講乜春
paperwhite 1/2/3
kindle 558/499

乜撚野係 558, 499? Amazon 都係就咁 PW, 都未分1/2/3

我部 PW 係大概5-6年前買, 得2GB 個部, 應該買係 PW 1 定 2?

中亞嘅價錢
558, 499都係入門版
pw係899, 958

check serial no.可以知型號
https://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Serial_Numbers
有冇人知,點樣export readmoo 電子書去kindle?

我都想知
有冇人知,點樣export readmoo 電子書去kindle?

我都想知

我都想知

我都想知

我都想知

搵到一個方法,不過要花時間,整一本書可能要搞半個鐘,大家想唔想知?

我都想知

我都想知

搵到一個方法,不過要花時間,整一本書可能要搞半個鐘,大家想唔想知?

整到一本,不過始終有少少不完美,就係d圖會走樣

我都想知

我都想知

想知

我都想知

我都想知

想知

我都想知

我都想知

我都想知

想知

我都想知

巴打

我都想知

我都想知

想知

我都想知

巴打

原來都係唔work ,等readmoo 出e reader 啦
有無巴打試過自己換電 部PW 舊電好似有D問題 而家好快就無電
LM
有冇人開個tg傾下電子書?又可以些牙珍藏

淘左個套,個設計幾好,本來40蚊,落到香港俾個速遞屈多30,話住宅地址

淘左個套,個設計幾好,本來40蚊,落到香港俾個速遞屈多30,話住宅地址

係唔錯 不過仆街速遞

我都買左個深藍色 但入面好似好易痴塵
各位巴絲打你地本kindle係邊到買?想問點分有廣告版同無廣告版?

@ebookhk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞