Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
kindle 睇唔睇到pdf

睇到

睇到

我上網睇係咪話要轉番做6吋size 先睇到? ching知唔知點轉

睇到

我上網睇係咪話要轉番做6吋size 先睇到? ching知唔知點轉

會自己resize, 不過lag

睇到

睇到,叫做睇到
但有 D 會無咁 D字
點解係咁我都無研究
直接巢番部 iPad 出黎算了
readmoo 個部有咩特別?

機一部,但係有得入Readmoo買書
喺Kobo台灣未賣機之前,第一部有繁體嘅機啩

9up

乜野叫”第一部有繁體“?
kindle 都睇到繁體

呢位睇黎係依賴翻版書奶水長大既巴打
有冇得睇national geography
有訂開實體但好多字唔識
想用kindle查字典

Calibre 有得下載英文版
無知質素點了
我屋企都有訂閱
但係無人睇
想問下咁多位大大點樣可以將google買番黎D書放入kobo e-reader?試過用Adobe Digital Editions將佢d ACSM檔轉格式,但放到入kobo入面又話有REM開唔到黎睇
科技白癡求打救
琴日hktvmail買左 今日竟然睇到有post

巴打幾多年無上過連登?
想問下咁多位大大點樣可以將google買番黎D書放入kobo e-reader?試過用Adobe Digital Editions將佢d ACSM檔轉格式,但放到入kobo入面又話有REM開唔到黎睇
科技白癡求打救

ACSM 係個下載 ticket ,類似等位張籌
用 ADE 下載完本書之後

再下載 epubee 拆DRM
其實我已經 post 過好多次
amazon prime 買kindle 有冇優惠
買左pw 2016 有冇可能將個介面轉繁中

Root 咗佢裝 android
買左pw 2016 有冇可能將個介面轉繁中

Root 咗佢裝 android

香港邊度買抵?
amazon prime 買kindle 有冇優惠

個優惠完左半個月喇
香港邊度買抵?

啱啱係hktv mail買左 pw3 $948🤔

Groupon 有 32G 版賣 1199
唔知點解download唔到Amazon CN嘅世界閱讀日嗰兩本免費書
利申:之前喺中亞度成功買過書的
唔知點解download唔到Amazon CN嘅世界閱讀日嗰兩本免費書
利申:之前喺中亞度成功買過書的

屌,原來我嗰地址變咗做香港,所有中亞kindle book唔俾買 改地址又要我入電話
有無巴絲知點攪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞