Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
想買
大陸書多pdf format
但我睇巴打講睇pdf唔好買6吋
咁買幾大
啲字可唔可以放大?
同埋可唔可以寫筆記
襟唔襟跌

PDF 唔好用墨水屏
用iPad之類平板睇啦
大陸書係邊類書?
而家好多大陸書都有 mobi ePub 版本 🤔

寫筆記又係平板好 D

跌就當然唔好跌啦

ipad傷眼嘛
大陸中醫書

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=4220579834&uk=1771383175
好似呢D咁
不過岩岩响ANDROID DOWN左個READING MODE APP
都幾好冇咁光

提取密碼係...
話時話,今日免費送既書,有一本係中醫雜誌啊
今日最後一日了
How not to be wrong: the power of mathematical thinking
中亞賣緊 9.99
Goodreads 3.91 有 5895 個 ratings
抵屌啊
Paperwhite 係Taobao 買定Amazon US買好?
定係香港搵間實體買算?

HKTV Mall / Groupon
都會平過你上淘寶
US 買番黎加埋運費差不多同 groupon 一樣錢
而且 groupon 有一年保養,HKTV 我唔清楚,但應該都有
你上淘寶/美國買番黎,反而無保修

Oasis 呢
想買
大陸書多pdf format
但我睇巴打講睇pdf唔好買6吋
咁買幾大
啲字可唔可以放大?
同埋可唔可以寫筆記
襟唔襟跌

PDF 唔好用墨水屏
用iPad之類平板睇啦
大陸書係邊類書?
而家好多大陸書都有 mobi ePub 版本 🤔

寫筆記又係平板好 D

跌就當然唔好跌啦

ipad傷眼嘛
大陸中醫書

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=4220579834&uk=1771383175
好似呢D咁
不過岩岩响ANDROID DOWN左個READING MODE APP
都幾好冇咁光

提取密碼係...

冇喎
Paperwhite 係Taobao 買定Amazon US買好?
定係香港搵間實體買算?

都會平過你上淘寶
而且 groupon 有一年保養,HKTV 我唔清楚,但應該都有

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假
出緊福仁買
出緊福仁買

已買900蚊
出緊福仁買

已買900蚊

福仁 1/F定地下 ?
出緊福仁買

已買900蚊

福仁 1/F定地下 ?

1/f 紅葉
想問有冇繁體中文EBOOK STORE?
想問有冇繁體中文EBOOK STORE?

readmoo , kobo, google
定係香港搵間實體買算?

都會平過你上淘寶

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假

其實內地版好啲定美日
出新仲好,出左即衝
第一年貨QC 麻麻地,又失控又探射燈咁
用緊英版Kindle 5th Gen
想問點樣先可以睇直版嘅中文書?
我一入落去啲位錯晒,我啲書係Haodoo down 落嚟
感謝
定係香港搵間實體買算?

都會平過你上淘寶

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假

其實內地版好啲定美日
出新仲好,出左即衝

架機係完全一樣無分別
但內地版登錄英美,會當你係有廣告版
要同客服 talk talk 就可以拆番走個廣告
品控方面我覺得係有 D 顧客要求高...
我自從第一代 PW 每一部都狗衝
暫時都未試過出事
反而貪平買多部日行 PW 就出事
三年前買全新 620 人仔...
淘寶買仲無得退...
定係香港搵間實體買算?

都會平過你上淘寶

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假

其實內地版好啲定美日
出新仲好,出左即衝

架機係完全一樣無分別
暫時都未試過出事
淘寶買仲無得退...

謝賜教
龍蝦巴部oasis 邊度買?
定係香港搵間實體買算?

都會平過你上淘寶

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假

其實內地版好啲定美日
出新仲好,出左即衝

架機係完全一樣無分別
暫時都未試過出事
淘寶買仲無得退...

謝賜教

我住大陸,大陸亞馬遜
定係香港搵間實體買算?

都會平過你上淘寶

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假

其實內地版好啲定美日
出新仲好,出左即衝

架機係完全一樣無分別
暫時都未試過出事
淘寶買仲無得退...

謝賜教

我住大陸,大陸亞馬遜

大陸仔都上連登?

住大陸姐人地

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假

其實內地版好啲定美日
出新仲好,出左即衝

架機係完全一樣無分別
暫時都未試過出事
淘寶買仲無得退...

謝賜教

我住大陸,大陸亞馬遜

大陸仔都上連登?

這位朋友的閱讀理解是個零

Oasis 呢

呢樣就無啦
見過電腦商場有
或者上大陸買/郵購啦
D人鳩吹話下架出新款
都唔知真定假

其實內地版好啲定美日
出新仲好,出左即衝

架機係完全一樣無分別
暫時都未試過出事
淘寶買仲無得退...

謝賜教

我住大陸,大陸亞馬遜

大陸仔都上連登?

這位朋友的閱讀理解是個零

最後都係入左Kobo aura one, 因為可以方便睇番google play book, 有無巴打有買個Case?
最後都係入左Kobo aura one, 因為可以方便睇番google play book, 有無巴打有買個Case?

我有買 case
強逼症,怕花
但係感覺麻麻地
兜既部分唔係好夠硬,睇書時都覺得郁郁地
而且個休眠感應應該感應得太好,D 電好快無晒,我已經無帶佢出街,出街行兩行,個蓋移吓位架機自開自關,D 電應該會消耗更加快
但係個市場上應該無可行既代替品
以前淘返黎既 aura H2O 同 aura HD 套肉酸到喊
又怕佢刮爛機唔敢用
收到快遞打開個盒直接掉垃圾桶
都係買原裝求心安

Google play book 可以係 kobo 睇方便 D?好奇啊...

呢隻kobo未聽過 買 amazon kindle 大路D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞