Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
有無巴打知點樣將電腦入面嘅Kobo電子書轉去kindle睇?
整到團年飯都仲未有得睇

你將你呢條問題嘅英文google下咪知囉!

而家 D 人好鬼懶
Baidu kindle 吧日日好多帖等人幫佢搵書下載
巴打,呢個post我同你都答咗幾次,啲人追post都懶
有無巴打知點樣將電腦入面嘅Kobo電子書轉去kindle睇?
整到團年飯都仲未有得睇

一早google咗先問,佢叫我用Epubor kindle transfer,我用free trial試吓,最後都唔得先上來問
整到團年飯都仲未有得睇

一早google咗先問,佢叫我用Epubor kindle transfer,我用free trial試吓,最後都唔得先上來問

你跟龍蝦巴打個方法啦,佢貼左幾次啦
感謝巴打們,終於攪撚掂
原來一直按錯Calibre 嘅preferences制,攪到手動入唔到plugin
感謝巴打們,終於攪撚掂
原來一直按錯Calibre 嘅preferences制,攪到手動入唔到plugin

咁你可以順利過年了
整到團年飯都仲未有得睇

Epubee 好似好D 但有幾個版本 要下載 epubee DRM Removal v3.1.5.2
呢個我用開無問題
可以用 Adobe digital reader 下載完然後 run epubee 拆

好彩而家係 2017 年,早兩年係要用 Python 添

而家 D 人好鬼懶

Kobo 減價你買咗乜書?

而家 D 人好鬼懶

轉頭再睇吓仲有咩再買,台灣Kobo 50%off 去到今晚
想買 oasis
洗唔洗買3g?
其實仲有啲歷史書張圖無show出來,感覺上Kobo好少中文書賣

而家 D 人好鬼懶

幾本好讀無嘅翻譯書
其實仲有啲歷史書張圖無show出來,感覺上Kobo好少中文書賣

readmoo多好多書買,但係唔識點樣去drm

Readmoo啲書如果用到Adobe Digital Edition 開,理論上同Kobo一樣
如果大家有微信,可以試試微信推送
Id: tuiebook
關注後你可以跟據指示作出推送
我也在研究中, 大家一起討論下

Anyway, 我估推送完都要輸出到電腦去轉換成繁體直排才有心機看書

有得免費咁開心
我之前喺淘寶用100蚊買左個類似咁嘅服務,都係想要咩書就喺Wechat 同佢講,咁就會推送去kindle到,都幾方便嘅講真,畀少少錢就唔洗煩咁多嘢,係衰在通常都係簡體咁囉

100蚊咁貴😂 淘寶好多係幾蚊
我自己就用緊kindle10000
wechat直接search就係唔洗錢

Readmoo啲書如果用到Adobe Digital Edition 開,理論上同Kobo一樣

我都想知點轉
kobo又做6折
今個月減價未停過
kobo又做6折
今個月減價未停過

半價先抵,六折無咁吸引
Google Play download 咗D書去唔到DRM

我跟 : http://zh.wikihow.com/%E4%B8%8B%E8%BD%BD%E8%B0%B7%E6%AD%8C%E5%9B%BE%E4%B9%A6
做齊曬都唔掂
有D想買 oasis
點買法抵呢
Google Play download 咗D書去唔到DRM

我跟 : http://zh.wikihow.com/%E4%B8%8B%E8%BD%BD%E8%B0%B7%E6%AD%8C%E5%9B%BE%E4%B9%A6
做齊曬都唔掂

Adobe 之後用 Epubee 就得啦

做齊曬都唔掂

我係epubee.com download唔到D plugin
有冇detail 啊ching

做齊曬都唔掂

我係http://epubee.com download唔到D plugin
有冇detail 啊ching

download epubee 個 program 呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞