[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#24

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
你啱,諗錯左隔離pro-motion
1650訂左隻S2419H
要等一星期
4500算okay thx 係咪呢個價位的都差不多
應該全部都係 4k 假10bit hdr ips
關鍵 係 adobe rgb 定 rgb 100% or 99%
有咩包膠師兄
我都諗緊ad27qd
度果個位 岩岩好又放到32吋
但睇埋
328M6FJRMB /AOC AG322QCX9/ Asus xg32vqr 依3款 好似睇番ad27qd個spec最好
我都係打機睇戲多 Asus xg32vqr 香港要4月先有貨 又唔想番大陸買水 師兄有冇咩建議可以比下小弟
玩下ps4同imac雙mon同無邊 要求唔高的話請問係咪跟返低價高cp個表買就可以? thanks
咁睇唔開買廢版
hm先有hdr
因為想要嗽叭同2個Hdmi
hm newegg都係1670都有2個hdmi
係冇嗽叭既
自己買個嗽叭仲好聲啦,內置廢既
其實我唔係好識 因為之前一直都係用緊啲FHD 60 hz mon, 所以轉左之後好震撼啲色真係好靚
btw個mon有跟埋條USB線, 請問有冇巴打知道係咪要插埋
27吋 msi隻 mpg27cq 都好似好正 但貴好多
我見個價幾抵玩又符合哂我要求 係差在free sync
我想試下玩曲mon阿 27吋曲mon岩spec又好似冇咩選擇wo
msi最近但要5k7
asus 隻xg32vqr 又冇聲冇氣 真係頭痕
冇mon用阿
世事真係冇完美 msi 果隻又冇her 但mon底條rgb燈條又好正
邊度有
有人讓比我渣,全新未開既
係咪肥花果個

個mon有條好輕微嘅刮痕 點整走佢?
冇錯
個賣家超好,肯同我即場開盒試mon,試過冇問題先買
突然間覺得2080先係成價比最高
我見仲有個二手都係4300 唔知買唔買好
full hd 2060

2k 2080
壓下佢價
$5699 2080
我自己用緊 2k 75 curve mon 同埋個4k 電視,2080 都真係夠哂玩。
4k都長期50幾至60 fps, 無得輸,第時dlss 成熟d 都真係不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞