[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#24

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
小弟用緊張970 display, 出BENQ 24吋 144HZ 1080 MON + AOC 普通 24吋1080 MON
想問如果想BENQ轉27吋, 1080+144HZ好D定係2K+75HZ??
有冇咩MODEL推介? budget 2000-3000
970就1080 60HZ算
rtx titan sli
9900k
mg279q 有無巴打知邊度有貨?
amazon淨係見到C27JG50
係唔係同一款 想屌
https://m.newegg.com/products/N82E16824236942

呢款香港係咪未有得賣,好似幾抵玩咁
利申:rtx2060推
有咩分別
定係叫法唔同?
我美國三星免運都係3700 香港買貴成千
無野了 google左
問多樣 我us3星 買返黎岩唔岩係香港用
冇三腳插頭
仲諗住集運返黎
行左轉黃金都4000幾5000
幾時有電腦節
C27JG50 正都好似3499
jg50 同hg50 你覺得分別大唔大
冇三腳插頭
仲諗住集運返黎
行左轉黃金都4000幾5000
幾時有電腦節
C27JG50 正都好似3499
jg50 同hg70 你覺得分別大唔大
應該要hg70
雖然用緊gtx970
但年尾應該換機

而家如果揀1440p 144hz 玩apex食雞 入到game會唔會自動降返1080 144 定每次都要自己較
唔會自動降resolution wo
除非你之前set 好用full hd
咁如果照用1440p 144hz玩係咪會彈game
如果想要 2k 144 27“ mon
2060卡係咪推唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞