[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#24

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
你仲有34gk950g可以揀
如果係咁都係買平既34uc89g純打機睇戲算
執相執片都係靠返隻dell up2516d
粗先好
點解見兩年前啲post大家傾2k 144hz係傾緊s2716dg, pg278q, pg279q,到兩年後都仲係推介返呢幾款,呢兩年真係冇咩新野取代到?
技嘉新27
見親ips 144hz 低ms responsetime多數都係推介27寸
想問下有冇24寸呢類product推介
想入隻4K 100% adobe RGB
好似周圍都唔見SW271 既現貨
岩岩爬左陣文求意見
想轉4k mon 筆直8k 27-32寸都ok
7成煲劇 (apple tv) 3成打機 (ps4 pro)
依家暫時揀左BenQ EW3270U
想問問大家 我揀個mon ok嗎?定係大家有更好既推介
27"+, 99% AdobeRGB+, 2k+, IPS, Flicker-Free
有冇好介紹?

vp2785-4K 冇晒貨
暫時睇中 Dell U2417H
主要用途:
打下機 (非高楷game),
YouTube, Netflix
間唔中剪下片

想問下有無同類型(差唔多價位) 嘅Mon 推介? 想要薄邊框,遲d 想轉dual mon

Dell 網上sales $1850
Price.com ~ $1700

應該同dell買定點?
一樣保養咪有平買平
無g升
lg 27gl850g
淘緊個32uk550 落香港
2999人仔
巴打們想問下有冇邊款24/27吋嘅2k mon可以推介下

唔洗行144hz budget: $2500

Thanks
想問下巴打only 打ps4 pro 32吋~34吋 筆值1萬 有咩好mon推介
都係呢邊問好d

隻notebook 無講明TN 定IPS

但newegg 話2019 款係Ips

但我Amazon 買的

想問可以點測試?

全黑畫面篤落去無起白光

係咪即係ips?
似ips
影多幾個角度睇睇
ips
咁正?

呢部嘢695美金

8300H 1050, 8GB RAM, 256GB SSD

仲有ips mon?

中晒獎喎
又買notebook
屋企人想玩Sims

買俾屋企人邊有計較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞