不規則分享 | 化妝品+護膚 23

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
唔該絲打 個包裝好特別
係~~
水楊酸平平地the ordinary都 ok
唔岩用都係幾廿蚊
其實我估一般標瘡都係毛孔塞咗發炎?
只要有消炎作用又唔塞毛孔應該都會有用
好啦,買嚟試下,唔該哂兩位絲打嘅回答
其實真係好柒
真心有諗過自己買唇膏管倒返落去
有冇霧面唇釉推薦
想問下呢間野每次做 除左針清仲包啲咩 ? 額頭好多暗粒
同埋做完一次會唔會好快生返?
專櫃最白既粉餅得dior,ga
Addiction,nars就黃少少
開架粉餅最白係kate,sofina ange就黃d
白肌可以試既粉餅牌子唔多
Kiss me 要寫明用卸妝產品落個款先得
溫水落款,洗面產品落款,可較幾濃既款都唔好試
乾肌 易出粒粒 想試下clarins枝double serum 有冇絲打用過可以分享下 同埋廿歲頭用會唔會太早
霧面唇膏我都有一啲,長用既就係chifure同heme呢啲開架平貨
之前去台灣買左幾枝heme唇膏真係唔錯
好似都係6x港紙度
番左黎先發現原來唇釉都好似幾正 個陣冇買到 好似仲平
同你exactly同type同age group
用過一枝覺得唔錯 唔lup 吸收得好快 用完塊面會軟啲
ok既 但又無啲人講到咁驚艷 對我黎講只係一枝唔錯既精華
同你膚質都係一樣 最近用緊kiehls midnight recovery 好過double serum 唔lup 有光澤感 用完第二朝皮膚會好軟熟
佢質地偏油 但唔會焗粒粒 其實double serum都好用 但kiehls cp值比較高 同埋感覺上好似廿頭用double serum會好早咁 哈哈
用kissme用到隻眼生油脂粒
真係好難落
用bifesta落都落唔清

mascara新手
成日上mascara會搽到曱甴腳/整花眼妝
有冇絲打可以指導下
thankyou絲打 見到啲人話捱夜同收毛孔唔錯 所以都幾燒
不過一講油 最怕都係出粒粒 粒粒真係殺之不盡
好憎油脂粒
thankyou 絲打 即刻search佐枝mr 好似唔錯咁 仲平佐截 聽日踩上kiehls睇睇
絲打你係咪淨係夜晚用 睇review都有人早晚用
宜家用梗timeless玻尿酸精華 成日都覺得搽完好蹦緊咁 啲皮膚好似抆住咁 知佢係吸水特性 都特登用埋其他保濕精華 但都係冇人講得咁神奇
真係推到呢個post完就black friday sale
不規則分享 | 化妝品+護膚 24
https://lih.kg/900927
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞