不規則分享 | 化妝品+護膚 23

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
其實點都唔夠真係夠能量嘅HIFU黎
同埋聽聞有人中過trap要加錢先換頭打唔同深度
最後埋單同打次HIFU差唔多
本身眉毛較濃密可以點 我有修剪過 但眉頭就算無畫都好深色 畫眉好難畫得好smooth
3ina我都買咗2支唇膏 好正 好秋冬
支粉底有d 燒
泥都乾肌可以用咩primer / base
唔洗有防曬
Dior dream skin 有無人用過
買 無特價都係99蚊
可能都係意大利牌子
jolen幫到你
請教各位絲打
呢排唔知咩事 腮邊係咁生痘痘 但其實我塊面係乾到敷左mask都唔多掂
點解會咁既 有咩方法改善到 我不嬲都唔多生痘痘
唔該哂
我效果OK喎 黑眼真係淡左,趁依家咁平仲買多左枝係屋企
岩岩去左買 .但買左另一支
full cover 2in1
Smart 呢支佢話控油d
秋冬無咁岩
等你包膠
最近買左一堆the ordinary既product
暫時淨係用左幾次 感覺良好 最緊要係冇敏感!
但有冇其他絲打都有用vitamin c suspension 30% in silicone?
唔知點解呢枝一上面就搽唔到 變左好似麵粉溝水既質感
之前買野用過sample 佢話可以有調色效果 我又覺得冇乜
近排去專櫃再試上面 都係覺得冇感覺 係有啲保濕 keep到半日 冇買到
會唔會係洗頭水太潤
等Iherb 減價RT蛋120蚊左右有4粒
用過jelly touch sponge ,就算濕水用都覺得個質感好奇怪,好膠質,上粉果陣好啜面,可能我用開RT果種海棉質地唔習慣
枕頭污糟?
絲打我都係呀
試下枕頭上鋪條毛巾/紗巾,要晚晚換
下巴勁爆瘡,好想試blemish rescue但又驚伏
mufe mac 嘅定妝噴霧邊知好?
想要枝保濕啲嘅 唔會笠嘅
或者其他牌子推介??
睇完youtube對個粉底好有興趣
睇落算係自然光澤
好似天生皮膚好咁
絲打用完可唔可以分享下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞