不規則分享 | 化妝品+護膚 23

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
我都get到係咁
聽都未聽過間嘢
同埋有幾rude 啊
我估個信息應該係sf 既人通知?派左兩次都無人我諗都正常炆掛?

利申:以事論事
下 佢態度完全無問題喎
你自己無收件 佢建議你去聯絡返順豐
咁都話人態度差
香港真係多西客
我都有用
夏天開冷氣保濕幾好但d痘冇好到
可能我慳住用
無理解錯應該寄智能櫃?
佢地係每24 定48 hrs無取件 就要轉一轉櫃架
人地見遲遲未取 通知寄方 都好合理

真係好鍾意3ce呢隻新唇膏!
之前一路覺得佢地啲唇膏好靚但好乾
但呢隻真係好好多
用潤唇膏就一擦即刻上色 唔乾
有啲似mac satin個質地但粉啲無咁油
唔用潤唇膏都唔會好乾
效果就matte啲
我最鍾意用潤唇膏擦完再用手blend開佢
超自然
重點係!完全不沾杯

vanilla pink夏天幾岩
比較粉嫩
Snow Glass就最百搭 真係成日用
超自然嘅玫瑰色
fluffy red就出啲同顯白
Kalanchoe 岩岩新買未有咩感覺 但冬天用應該幾正
好燒呀
3ce真係越出越唔乾 velvet lip tint個系列都係唔算乾 即刻好想入手多幾隻秋冬色
完全睇唔到人地邊句rude
我覺得kiko支smart hydrating foundation好正
救到我鼻翼唔貼得黎又高coverage
我6個鐘都無溶同浮無甩 嘴角有啲乾不過
我上粉底前會搽kate既base 化完成個妝會噴mac支fix+
不過我今日先第一日試完 遲啲睇下last唔last到耐啲
有冇試過吱d黑頭出嚟個頭係紅色
近排唔知咩事 多咗呢類黑頭
睇唔出邊到粗魯..好正常對答
哇好燒 啲色勁靚,即刻超想買啊
我意思係入sms條link
唔使 除非你要改時間嗰啲
但我見唔到佢話幾時送
買啦買啦 真係隻隻色都好好襯 唔難carry
鍾意淡妝 少女啲就買Vanila Pink (宜家用緊
想突出啲秋冬啲就Kalanchoe同Fluffy Red (FR隻紅真係好顯白
百搭實無死 幾時都用得就Snow Glass!!聽Ba講最多人買
普通卸妝用開fancl
想試用下眼唇卸妝 有咩推薦?
好燒呀
搵日放工得閒去望下先

今日見到張相個model隻唇色好吸引
有無絲打會知有咩唇膏係類似色
咩牌子都得
我都買左Kalanchoe
依家想買埋Snow Glass 同Fluffy Red
想買for 冬天的Cream 有無推介
無咩心水
本身偏乾肌

另外想問下Guerlain 支金箔base 係咪秋冬都岩
依家愈黎愈乾
用開既base唔太夠力
想問下絲打有咩eye cream推介?
想減淡黑眼圈同眼淡

另外有無絲打用過Estee Lauder或者Lancome既rye cream?有咩評價?
想問下絲打有咩eye cream推介?
想減淡黑眼圈同眼淡

另外有無絲打用過Estee Lauder或者Lancome既eye cream?有咩評價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞