不規則分享 | 化妝品+護膚 23

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
有冇絲打可以介紹一啲溫和又洗得乾淨嘅洗面奶?
我暗瘡皮膚又易敏感
Please
Freeplus
幾好用
Freeplus +1
擠少少就夠 起泡洗 洗完塊面唔紅唔乾
留意返 起唔夠泡會乾
Korres Greek yogurt
絲打我想買apieu唇膏呀

Thank you very much
Thank you so much
dior backstage foundation有冇人介紹??
樓上想買apieu cushion既絲打諗清楚呀
我上年為左marymond花花買左盒保濕款,點知好重香料同好快溶,用左幾次頂唔順掉左
用緊elta md 香香地 又自動起泡
泡既質感又稠又滑 感覺好舒服好乾淨

岩岩見到好靚
有冇絲打滅下火
想請問大家有冇平價卸妝推介
本身用緊skinfood 又平又好用
但韓國囤落個啲就用晒嚟緊仲可能成功公司收皮
要轉新嘢求推介

利申:間唔中化下全妝 都係用skinfood個支卸晒全面
油定水定gel?
求推介gel
本身用緊個支係水油分離用之前要chok下
唔知落眼妝用gel會唔會冇咁乾淨
想搵返水/油/水油質地 唔該晒絲打
我用shu xxxx d油落完再用bioderma抹一抹先洗面
Bifesta又平又抵用
之前對ct眼影冇太大興趣
因為覺得太濃
點知前幾日見到pillow talk既swatches
覺得勁靚想入手 點知已經冇得買
暗瘡肌
有冇絲打搽過咩少女針嗰啲精華
想知有冇用 見有埋明星賣廣告好似好勁咁
唔係打落面 係直接搽上面嗰隻
頭先去colormix搵落妝水點知見到粉紅色beautyblender $120 同埋tarte amazonian clay matte $260
即刻上網睇下本身賣幾錢 原來平咗好多就即刻買
依家諗諗下會唔會係假貨
我都係淨係用呢隻先唔會溶
真係最愛!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞