一人一個做服務性行業見過最on9既客

747 回覆
75 Like 4 Dislike

打電話嚟問你有冇開工
冇開工搵鬼聽你電話~

啱呀 打黎問你「想問下你地依家係咪開緊架」
唔係開緊咁就冇人聽佢電話啦下嘛

咁都要講句野嘅
.冇理由通左即刻收你線架

係囉
試通左唔通cut線玩電話咩

咁你咪又死死地氣去換

係 我係廢柴
不過我行咗一轉比返同一枝佢

咪就係你咁助長啲西客
比人當狗咁喝

幫人打份工 我可以點
所有印度狗

不能同意更多
M記點餐機前用八達通俾錢
一下拍咗落個mon個logo度
杯咖啡擺係度唔飲
3個字後走嚟屌9話凍晒
所有印度狗

不能同意更多

印度人好 菲律賓人好

全部咖哩色既人都係一樣
冇錢又要同人一樣既野
我點樣六百蚊賣隻兩千蚊既amp俾你啊

最興就成班人五六個走入黎玩個幾鐘
嘈到死 但係乜都唔買
中學做飲食partime 個間係日本嘢嚟 我 大陸客(兩位)
先生食咩
三文魚
請問要咩整法嘅三文魚呢 我地鋪頭有鹽燒三文魚頭、三文魚刺身、三文魚壽司等等
刺身
請問三文魚刺身 要4件定8件?
4件夠你食定我食?(之後同佢條女笑)
好 即係要8件三文魚刺身 重有冇其他?
乜你有其他俾我嗌咩
我哋餐牌上面有嘅嘢都有得嗌
咁你有冇清蒸三文魚啊(佢條女係側邊笑)
唔好意思我地餐廳冇清蒸三文魚
咁你就唔好話咩都有得嗌喇
之後我無理佢 走咗
我屌你 明玩嘢啫 為咗係條女面前攞威咁樣好好玩咩
你真係覺得好好笑咩
做飲食
俾個客屌落少左野食
最on9係經理為左大事化小
free左佢話少左既野食
利申 有覆單2次
p.s.強國客
試過有個肥west女人入到鋪頭
肥west女人
呢件係咪最大得大碼?
係呀小姐
即係無曬加大碼?
唔係無曬加大碼而係佢無出到呢個size
咁你拎件細碼比我啦
下...哦...好呀 (心諗想整爛我地d衫?)

轉個頭見到成件細碼比佢撐到變左大碼
仲要話唔好著叫我地咪攞出黎賣
我同d同事一齊
中學做飲食partime 個間係日本嘢嚟 我 大陸客(兩位)
先生食咩
三文魚
請問要咩整法嘅三文魚呢 我地鋪頭有鹽燒三文魚頭、三文魚刺身、三文魚壽司等等
刺身
乜你有其他俾我嗌咩
之後我無理佢 走咗
你真係覺得好好笑咩

呢啲傻閪加料比佢就差唔多
先生食咩
三文魚
刺身
乜你有其他俾我嗌咩
之後我無理佢 走咗
你真係覺得好好笑咩

你自己都講咗餐牌上有嘅野都嗌得,

唔問番佢,清蒸三文魚寫係餐牌邊度
返飲食,我話宜家飲品做緊買一送一優惠,問佢要唔要,點知佢話佢唔飲凍野要杯熱嘅,咁就緊係無優惠啦,好啦點知到轉個頭收錢埋單,佢同我講話我都知無乜可能咁好請我飲野嫁啦,不過你同事堅持話要我飲,你知啦我又唔飲凍野,先叫杯熱嘅 唔好意思wo逼尻你飲好難委你呀臭八婆

???
你講乜鳩呀

我都想問佢講咩
話說琴日做緊放題,我地鋪頭係2個鐘任食,係最後果半個鐘last order就會派雪糕紙,一人一個雪糕。點知有一枱客應該坐咗一個鐘多d,就問我係咪會派雪糕紙,我就同佢講last order會派,點知果枱有個後生仔係咁問依家想食派唔派?早走會唔會早派?佢d屋企人已經拍佢叫佢唔好搞咁多野,之後我即刻叫人派俾佢。其實做放題好忙,可唔可以唔好成日為難人地。btw,有枱6人枱叫左30粒雪米滋,正常10人枱都唔會叫太多,大約都係10粒。(仲有其他甜品)
公司做緊五折優惠,有個on9客問我地係咪就黎執笠
有個客買保暖內衣問我點保暖
個陣賣醫療器材

客A:尿壺,導尿喉有無得試

客B:大人著尿片係咪即係大碼

d人要尿套係唔係都要大碼先(尿套係好似安全套苙住條jer既野黎,大碼係洋腸都未必用得著既size)

客C:點解你地部八達通增值唔到

麻煩客就日日都好多,比較深刻係呢個(但唔係最煩)

妹下妹下:你地個同事上次話有個會員卡優惠呀,我比左錢佢無出到卡比我呀

我:小姐你有無填過呢張form呀

妹下妹下:填左啦,佢地比到卡我呀,你睇下張單呀

張單上面寫左出會員卡

我:小姐你睇下銀包先啦,因為手續上已經出左卡比你架啦,無可能同事比少左

妹下妹下:都話無啊 你唔好蝦阿婆啦

之後5分鐘不斷重覆我叫佢睇銀包同佢係度嘈既對話

最後佢拎銀行出黎,得三張卡 身份證 長者卡 我地張會員卡

我:小姐呢張咪係囉(屌你老母)

妹下妹下唔洗半秒就變臉扮傻話
唔好意思呀,阿婆老唔識野,哈哈哈
之前翻迪士尼
有隻蝗個細路係舖頭拎住個水樽屙尿
我同事上前阻止
佢用煲冬瓜講個小朋友忍唔住啦
仲補多句
你地要啲小朋友忍尿忍得咁辛苦 有無人性嫁

勿相認
指住個牌問幾錢
之前翻迪士尼
我同事上前阻止
仲補多句

勿相認

去廁所囉on9
D大陸狗雖然係on9
但你屌佢地會聽 最多可能唔明
香港客先最撚西 係都要拎著數 死r爛r 仲要一搵到位就想入你或者投訴 正入屎忽鬼
說明書有條痕要換
之前翻迪士尼
我同事上前阻止
仲補多句

勿相認

去廁所囉on9

佢地話廁所條隊好長
有次有隻蝗問我邊度廁所唔洗排隊 我答佢周圍都好多人 邊度都要排
佢就話問我等於無問 請我翻黎幫唔到客人解決問題
做主題公園應該有同感,成鳩日有人問排半個鐘先玩一分鐘痴線架,我成日屌佢地如果玩得耐啲你係咪要再排耐啲呀屌你老母on99
外賣定攞走好撚好笑
今日發生既

收緊錢果既
你地呢到甩唔甩得razer 呀
下? sorry 可唔可以講多次
屌你盲咖咩 甩唔甩得razer 呀
先生意思係碌唔碌得visa?
係呀 好蠢呀啲腥簡人

碌得呀先生 承惠返xxxxx 先生visa 卡唔該
甩銀聯呀唔該

真係屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞