一人一個做服務性行業見過最on9既客

747 回覆
75 Like 4 Dislike
我先
d衫冇跟size排跟住話要投訴
普洱讀左做普耳 笑到我
自由行一家大細到夜晚10點幾想walk in訂房,無房仲要屌尻你
啲蝗蟲指住罐bb仔奶粉 問我好唔好味
唔知算唔算on9
我做果到係有果汁賣

一天氣凍就會有人黎問 d果汁有無熱飲

乜有人會飲熱橙汁?熱西柚汁?

真心唔明
普洱讀左做普耳 笑到我

返飲食,我話宜家飲品做緊買一送一優惠,問佢要唔要,點知佢話佢唔飲凍野要杯熱嘅,咁就緊係無優惠啦,好啦點知到轉個頭收錢埋單,佢同我講話我都知無乜可能咁好請我飲野嫁啦,不過你同事堅持話要我飲,你知啦我又唔飲凍野,先叫杯熱嘅 唔好意思wo逼尻你飲好難委你呀臭八婆
客: 唔整污糟啲地方你邊有工開
唔知算唔算on9
我做果到係有果汁賣

真心唔明

自己無帶passport屌鳩我唔幫佢check-in
唔知算唔算on9
我做果到係有果汁賣

真心唔明

大陸有
飾物無得退換
個on9客同我講話眼鏡唔係飾物要退
走入五金鋪話買紫菜
講左三分鐘都唔知佢想買乜春
之後佢自己好彩見到佢想要件貨 係隻黑色有坑紋既磨碟
之後佢同我地講:呢隻咪紫菜 個名我作架

自己作個名入黎買我地實係知你講乜啦

D地盤佬好鍾意幫d物料儀器改個7名,然後大大聲講出黎認為所有行內人都會知你up乜
走入五金鋪話買紫菜

賣飛個system死左
報警告我地壞機
走入五金鋪話買紫菜

呢個正
返飲食,我話宜家飲品做緊買一送一優惠,問佢要唔要,點知佢話佢唔飲凍野要杯熱嘅,咁就緊係無優惠啦,好啦點知到轉個頭收錢埋單,佢同我講話我都知無乜可能咁好請我飲野嫁啦,不過你同事堅持話要我飲,你知啦我又唔飲凍野,先叫杯熱嘅 唔好意思wo逼尻你飲好難委你呀臭八婆

???
你講乜鳩呀
我先
d衫冇跟size排跟住話要投訴

下點解會冇哂SIZE
明明上次黎睇都仲有架
問你有冇得訂貨,俾錢留貨乜乜乜,好想買到
你答佢可以訂就話要諗下先走左去
收撚曬舖拍閘話要泊車飛
落左半閘/大半閘都要走入黎問close左未

屌呀唔close我落閘比你玩考腰力呀?
唔知算唔算on9
我做果到係有果汁賣

真心唔明

有乜問題
利申: 有過, 好飲!
就嚟收工放左個營業時間個牌係門口
次次都仲係會有人走入嚟
阻鬼住晒收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞