一人一個做服務性行業見過最on9既客

747 回覆
75 Like 4 Dislike
買衫係都要件新既 無就屌哂鬼
試過幫個客執番銀包
老屈我偷咗入面張500蚊
報警拉尻我喎
差佬來到得啖笑放尻我走

佢地當時係一對中學雞情侶
條仔係死mk仔想強出頭好撚威威咁
我放工走時仲見到两條on9係度同差佬傾

我好大聲講左句:

好心無錢唔好學人拍拖出街
無錢就小心d 唔好跌銀包啦臭雞

好撚後悔幫佢執番個銀包
以後我見到銀包當見鬼
從此就見到都唔會幫人執

如果你地見到呢個post
我漏咗同你講番句:

食 屎 狗 ! 我屌你老母!500蚊都無學乜人溝女?!
說明書有條痕要換

呢個好笑
大家做服務性行業唔好幫人執銀包!!
香港地好多仆街㗎!
唔會多謝你不突止,仲會話你偷咗入面d錢㗎!
有個大陸婆,煲冬瓜問我有冇淮山,明明連鎖商場買乜尻淮山,咪話冇食物賣囉

跟著佢以為我玩佢,好唔順氣咁走左。跟著我10秒後終於load 到

Y-3

笑左

之前有個大陸客問我有冇山埃。我心諗咁撚毒既你?

點知係問有冇:香奈兒 d卷利蝗語
試過幫個客執番銀包
報警拉尻我喎
差佬來到得啖笑放尻我走

我好大聲講左句:

好撚後悔幫佢執番個銀包
以後我見到銀包當見鬼
從此就見到都唔會幫人執

我漏咗同你講番句:

食 屎 狗 ! 我 屌 你 老 母!

500蚊都無學乜人溝女?!

我諗真係堅嬲
係主題樂園做
D大陸人好鍾意扮外國人, 成日第一句就how much? How much? 用英文答佢又唔識聽叫你講返普通話
另外, 大陸人成日問d價錢係咪港幣 on9
中五果年暑期工做waitress
有次星期六晚市,勁忙
有個阿叔叫我過去,跟住同佢個仔講"記得俾心機讀書呀,唔係第時好似佢咁返呢d工"
跟住同我講"冇野啦,你走啦"
果一刻好忙冇乜野,夜晚放工諗返起眼濕濕

後尾轉左做補習,同d小朋友好fd, 人工又高d

哇屌

呢d撚樣教d撚屌仔 老果時咪佢自己受番
話說我賣小食
試過比客問我熱狗包啲咩
我話腸仔
佢問我咩係腸仔可唔可以解釋下
仲有好多客成日兇我話無手套咁點食呀
其實我好想問
點解你去麥當勞唔鬧佢有冇手套
鋪頭無 XXXXL 碼既衫賣
話要寫信去公司投訴我地

心諗 XXL 已經好大件
西餐廳
話16個人食
2個女仔搬好檯先話唔食
好心達成共識先攞位啦
有日落狗屎 有個客買完野遮架拎遮發覺唔見咗之後報警

其實呢個有咩問題?
佢真係俾人偷咗遮喎!
雖然有小題大做。
講到尾你間舖都有少少責任囉!
你叫人擺低但係又無幫人睇好,
再唔係俾個膠袋人裝。

幾年前有次落雨我係旺角百老匯想買野,俾個sales話我把傘濕,整濕地下會好滑叫我放門口傘架。轉頭親眼睇住過蝗拿走我把傘。想追都追唔切。你明唔明白會有幾,落大雨又走唔到係間鋪到,把傘又成舊水唔駛錢?個百記sales又話唔關佢事。

以後鋪頭無傘套俾我,話之你地下濕。
做cafe個客話要鮮奶咖啡即係latte ,之後問點解鮮奶同咖啡會倒埋一齊,之後又話要改熱鮮奶,送到比佢 佢又問點樣可以係頭先杯latte變返鮮奶比佢,我笑而不語 利申1999加個客操大陸口音
暑假返臨時工係學校派書
讀過中學都知第一次拎書多數都有欠書
有個家長屌鳩我地點解比左錢都冇書拎
我地話係出版社未印好,我地都冇貨比到你,有就會比返同學
佢話佢地係做生意既,有咩可能比錢冇貨先
心諗你做生意做到你咁on9,訂貨係咩都唔知
仲撻個例子話 你去惠康買完野比哂錢都唔會唔比返袋野你啦
問個同事 你讀邊間㗎!
話讀kong u
佢竟然話 kong u?你呀?我唔信囉
真係好撚侮辱 屌你老母

結果老師幫手,仲閙埋老師,又去埋校務處
臨走仲同門口個看更呻

成個暑假可以日日都聽到d港豬家長講:再唔比書去消委會投票你地
佢地一走即刻反白眼
暑假返臨時工係學校派書
讀過中學都知第一次拎書多數都有欠書
有個家長屌鳩我地點解比左錢都冇書拎
我地話係出版社未印好,我地都冇貨比到你,有就會比返同學
佢話佢地係做生意既,有咩可能比錢冇貨先
心諗你做生意做到你咁on9,訂貨係咩都唔知
仲撻個例子話 你去惠康買完野比哂錢都唔會唔比返袋野你啦
問個同事 你讀邊間㗎!
話讀kong u
佢竟然話 kong u?你呀?我唔信囉
真係好撚侮辱 屌你老母

結果老師幫手,仲閙埋老師,又去埋校務處
臨走仲同門口個看更呻

成個暑假可以日日都聽到d港豬家長講:再唔比書去消委會投訴你地
佢地一走即刻反白眼
有個大陸婆,煲冬瓜問我有冇淮山,明明連鎖商場買乜尻淮山,咪話冇食物賣囉

跟著佢以為我玩佢,好唔順氣咁走左。跟著我10秒後終於load 到

Y-3

試過幫個客執番銀包
報警拉尻我喎
差佬來到得啖笑放尻我走

我好大聲講左句:

好撚後悔幫佢執番個銀包
以後我見到銀包當見鬼
從此就見到都唔會幫人執

我漏咗同你講番句:

食 屎 狗 ! 我 屌 你 老 母!

500蚊都無學乜人溝女?!

我諗真係堅嬲

feel到
要講多一次
外國返緊餐廳
通常d客一入黎就問佢地 (for here?togo?)係度食定拎走
實有d傻鳩就咁答句 yes
你yes乜撚野呢 九唔撚搭八
再問你清楚d (for here OR togo?) 都可以照答yes
你個腦係咪裝屎
有日落狗屎 有個客買完野遮架拎遮發覺唔見咗之後報警

其實呢個有咩問題?
佢真係俾人偷咗遮喎!
雖然有小題大做。
講到尾你間舖都有少少責任囉!
你叫人擺低但係又無幫人睇好,
再唔係俾個膠袋人裝。

幾年前有次落雨我係旺角百老匯想買野,俾個sales話我把傘濕,整濕地下會好滑叫我放門口傘架。轉頭親眼睇住過蝗拿走我把傘。想追都追唔切。你明唔明白會有幾,落大雨又走唔到係間鋪到,把傘又成舊水唔駛錢?個百記sales又話唔關佢事。

以後鋪頭無傘套俾我,話之你地下濕。

我都試過俾人偷咗把遮
食完嘢把遮唔見咗
搞到成身濕撚曬
以後一定唔放遮架
最多唔幫襯

偷遮賊仆街死
張枱擺完石頭鍋飯
問我點解張枱熱喎
試過係某私人戶外運動club 到做reception
冇喇喇有個客衝入黎話佢比蜜蜂針,話要投訴我地
我無理佢,只係問佢洗唔洗call 白車
佢話唔洗,之後我就繼續做野
果條友就繼續係度話要投訴,咒罵我地
我繼續無視佢,最後佢自己無癮走左

呢件事之後老細加左我人工,同升左我做senior
客:買野平呀
客:我朋友係會員買野平呀
我:哦⋯⋯你朋友係會員咁會有9折嫁
客:
我諗起一個
有客問我肉桂入面係咩肉
落左半閘/大半閘都要走入黎問close左未

屌呀唔close我落閘比你玩考腰力呀?

打電話嚟問你有冇開工
冇開工搵鬼聽你電話~

啱呀 打黎問你「想問下你地依家係咪開緊架」
唔係開緊咁就冇人聽佢電話啦下嘛

唔係架 我做零售
我地7點就會係鋪 但11先開
有人打黎我地都會聽
客:買野平呀
客:我朋友係會員買野平呀
我:哦⋯⋯你朋友係會員咁會有9折嫁
客:我朋友個名叫馬友萍呀
我:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞