[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
講左話買好耐既filson (差唔多成年)
聖誕時靚價入手
[image]https://na.cx/i/T42s3R4.jpg[/img]
[quote]講左話買好耐既filson (差唔多成年)
聖誕時靚價入手
聖誕時靚價入手

多啲用,日夜狂操日晒雨淋後develop到嘅patina會令你更有驚喜。
聖誕時靚價入手

多啲用,日夜狂操日晒雨淋後develop到嘅patina會令你更有驚喜。

聖誕時靚價入手

想問下有幾靚價?
想問下新鞋落地係咪應該打蠟做個保護先? 拋光又係咪需要?還是係著一段時間先再清潔潤色打蠟?
記得上個post好似有講過下,但搵唔番邊到。琴晚都google左一下,不過唔肯定有冇睇漏
麻煩巴打解答下
想問下新鞋落地係咪應該打蠟做個保護先? 拋光又係咪需要?還是係著一段時間先再清潔潤色打蠟?
記得上個post好似有講過下,但搵唔番邊到。琴晚都google左一下,不過唔肯定有冇睇漏
麻煩巴打解答下

我自己會淨打蠟做個保護.
著多排先清潔補色
麻煩巴打解答下

著多排先清潔補色

只打蠟唔補色路過
Btw我係皮鞋撚,無聊改名
麻煩巴打解答下

著多排先清潔補色

只打蠟唔補色路過

唔該晒兩位巴打
留個名先
想問下如果上carmina 網買野,佢問我pay in hkd 要答yes 同no, 揀邊個平d?

NO,一定歐羅平,計港幣隨時extra charge
對boot 滲雪水 幾乎凍傷
香港除左hoax邊到有loake賣?好耐之前四折係twist買左對 底都換左幾次 鞋面有啲膠漬清唔走想入過對
Alden之前Landmark summer sale又冇入到
香港除左hoax邊到有loake賣?好耐之前四折係twist買左對 底都換左幾次 鞋面有啲膠漬清唔走想入過對
Alden之前Landmark summer sale又冇入到

leather healer?

玩撚猿

巴打,我有對Mahogany色既Loake Chester uk9,買完先覺得derby style既鞋唔多岩心水,你岩既可以平啲放俾你
lm
買左個jamhomemade銀包幾個月 花哂
google左係植鞣皮
想問下COLUMBUS Mink Oil去唔去到花左個D痕?
買左個jamhomemade銀包幾個月 花哂
google左係植鞣皮
想問下COLUMBUS Mink Oil去唔去到花左個D痕?

去唔到

我真係恭喜你呀

玩撚猿

佢係welt濕左水 啲水滲入insole 整濕襪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞