[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike

咩來哩對
想搵對同款 tan d
點睇 c j cordovan Harvard penny loafer? 有d 想買

入手兩對church 😎

都係grafton好
利申:極想買grafton

咩來哩對
想搵對同款 tan d

應該係車仔raw cordovan
點睇 c j cordovan Harvard penny loafer? 有d 想買

想買咪買囉 我都有對

咩來哩對
想搵對同款 tan d

圖中嗰對係Carmina antique cognac shell nst derby
如果你唔需要用shell, 去carmina官網mto對tan色boxcalf都係3.5k, 不過要等兩個月.

幾正喎 專門店入?
早排有d loafer 5千幾減到3千幾
同意樓上 最緊要知自己想點
唔係再好嘅裁縫都整唔到套岩你心水

利申: 第一套 bespoke 係DB做
做完硬係覺得差d嘢 但又唔知差咩

買多左就知架喇
人人都要交學費
該交的學費一個崩都無得走

通常整到第二三套就知自己要求同身型點就

想買咪買囉 我都有對

5千幾蚊有whiskey 正

幾正喎 專門店入?

左:二頭 右:三頭
唔係專門店 個價好癲
如果想買 女裝uk3 penny loafer

有冇抵玩介紹
如果想買 女裝uk3 penny loafer

有冇抵玩介紹

黑色

幾正喎 專門店入?

唔係專門店 個價好癲

係邊到執到個靚價

幾正喎 專門店入?

唔係專門店 個價好癲

係邊到執到個靚價

cwb 利舞台對面 大i.t.
有tricker's 有church 半價 兩對再85折
款唔算好多 都唔少 碼就大腳專利
有對church 既loafer 2千頭 有uk 6,7,10 幾正
同事我同講 尋日即日狗衝

幾正喎 專門店入?

唔係專門店 個價好癲

係邊到執到個靚價

有對church 既loafer 2千頭 有uk 6,7,10 幾正

trickers 好做得boot 同francis 而且好似係d crossover款

係邊到執到個靚價

trickers 好做得boot 同francis 而且好似係d crossover款

boot 唔係crossover

左邊個對幾正 2千頭好吸引,仲有無uk9呢唔知

左邊個對幾正 2千頭好吸引,仲有無uk9呢唔知

尋晚去 uk9有兩對 我買左一對

Snow哥多數係邊買恤衫?
覺得PAUL SMITH D皮鞋靚,不過好鬼貴!

之前有sale 半價,不過好快搶晒

真心問
paul smith 皮鞋質素如何 唔係潮野咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞