[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike

5k h記都要俾多少少
我造過一套 覺得都係唔錯
再俾多啲可以去db做

h 記唔係聲稱自己係高登仔有平咩

你去facebook pm問下價先囉
問下連登仔有幾多折

啱 最好問下老細

成兩點幾都有毒相
講開做西裝,如果用vbc 布料,h 記抵唔抵屌
有無邊間識做一套得大體手工又ok 嘅
budget 4~5k 都可以

5k h記都要俾多少少
我造過一套 覺得都係唔錯
再俾多啲可以去db做

問下連登仔有幾多折

冇折
呢度問皮褸得唔得
有冇咩牌子推介

問下連登仔有幾多折

冇折

原來係一個騙局

問下連登仔有幾多折

冇折

原來係一個騙局

如果你fb pm佢地或直頭上鋪頭問價錢, 講明係高登或連登巴打, 睇完post有興趣想試, 我想信應該會有discount, 起碼我自己嘅經驗係咁...

冇折

原來係一個騙局

如果你fb pm佢地或直頭上鋪頭問價錢, 講明係高登或連登巴打, 睇完post有興趣想試, 我想信應該會有discount, 起碼我自己嘅經驗係咁...

有分別咩

冇折

原來係一個騙局

有分別咩

唔係太明白你所指嘅分別係咩分別, 我睇到嘅分別係事先有提高登referral 的話我做衫比起無提或正常walk in客有discount.
巴打點睇呢對Chelsea

http://www.pediwear.co.uk/crockettandjones/products/3051.php

個人鐘意Waxy calf 多過呢隻suede
呢度問皮褸得唔得
有冇咩牌子推介

orgueil

http://www.pediwear.co.uk/crockettandjones/products/3051.php

幾versatile
Dress up同down都得 又防水

幾versatile

Dress up明顯唔得...

幾versatile

Dress up明顯唔得...

想dressy 啲可能Chelsea 8 會好啲

冇折

原來係一個騙局

有分別咩

唔係太明白你所指嘅分別係咩分別, 我睇到嘅分別係事先有提高登referral 的話我做衫比起無提或正常walk in客有discount.

點解我冇
c&j pediwear 款好似少仲要6月先有貨

有分別咩

點解我冇

因為得老闆先offer 到,你上去前有無約實/一黎就話自己係巴打

新年流流 都唔會買鞋住嘅

新年流流 都唔會買鞋住嘅

有件係京都買完掃把就佔中
窮撚要買suit見工,g2000 zara定荷里活好

個cutting想slim啲

個人認為
荷里活 好Mk
Zara 無咁formal

G2000 試下slim系列

個人認為
荷里活 好Mk
Zara 無咁formal

G2000 試下slim系列

thanks巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞