[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike

上腳

條牛唔太match

星期五 casual d

返個工就己經咁

上腳

條牛唔太match

返個工就己經咁

拎去打鐵/掌啦

上腳

條牛唔太match

返個工就己經咁

拎去打鐵/掌啦

天日拎去打算 day one 享受下先
其實 唔打鞋頭鐵 得唔得?
始終對鞋都想操佢
始終對鞋都想操佢

打左襟f
不過依家好多鞋我都係買番黎就著
好少特登拎出去打

Bespoke就通常都會加一加
始終對鞋都想操佢

打左襟f
不過依家好多鞋我都係買番黎就著
好少特登拎出去打

Bespoke就通常都會加一加

我都係唔打 反正我本身個人都比較踢住鞋黎著

得對Loake高筒,著左幾年,唔識保養未保護過,應該點做。同埋係咪皮底先會打鐵,又有咩用

得對Loake高筒,著左幾年,唔識保養未保護過,應該點做。同埋係咪皮底先會打鐵,又有咩用

1880 我粗著

1880 我粗著

同埋 我發覺著得耐唔太舒服
始終對鞋都想操佢

加唔加其實睇個人喜好,我自己著開啲鞋一係commando sole,一係double sole,所以唔會加鐵。但如果對鞋係single sole就會打掌加鐵,因為自己步履會令鞋頭蝕快啲。

1880 我粗著

窮撚冇辦法

1880 我粗著

我都覺,其實有啲硬,揸車簡直想死

1880 我粗著

唔關窮唔窮事

係保養皮質入手囉
個底應該唔駛點搞

1880 我粗著

唔關窮唔窮事

係保養皮質入手囉
個底應該唔駛點搞

就係唔識點保養
左側淺色左同鞋頭有少少唔知點解點左
但唔識搞唔敢搞
入左哩個post 之後d 鞋多到著都無時間著,仲打咩鬼鐵 如果得1~2對輪住著就打啦
入左哩個post 之後d 鞋多到著都無時間著,仲打咩鬼鐵 如果得1~2對輪住著就打啦

我預都係一個星期 最極限著三日

1880 我粗著

唔關窮唔窮事

係保養皮質入手囉
個底應該唔駛點搞

就係唔識點保養
但唔識搞唔敢搞

係咪唔小心刮到下乍

咪係
多鞋替換就唔洗打鐵
慳番D錢好過

1880 我粗著

唔關窮唔窮事

係保養皮質入手囉
個底應該唔駛點搞

就係唔識點保養
但唔識搞唔敢搞

係咪唔小心刮到下乍

鞋頭好似冇乜花,但黑左,同想補色,可以點搞

1880 我粗著

唔關窮唔窮事

係保養皮質入手囉
個底應該唔駛點搞

就係唔識點保養
但唔識搞唔敢搞

係咪唔小心刮到下乍

鞋頭好似冇乜花,但黑左,同想補色,可以點搞

呢d 要等專業既答你
反而我果對1880 落雨都唔驚
當佢working boot 咁著

咪係
多鞋替換就唔洗打鐵
慳番D錢好過

慳番啲錢買多對鞋好過

好恐怖

好恐怖

我依家已經輪落到開instagram睇到既第一張鞋相係咩款,我果日就著乜

好恐怖

我依家已經輪落到開instagram睇到既第一張鞋相係咩款,我果日就著乜

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞