[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
早兩日係依悲見到對新既陳列鞋Church Amberley
見自己冇Chelsea就試下落100usd max bid, 點知唔洗100就中bid 好滾動 唔洗八舊有對Church

洗唔洗運費先

free 美國本土
集運番香港,當佢4磅重先幾十蚊

但d 鞋係咪左右唔同size

有d係有d唔係
我呢對差半碼
條褲要再執執⋯

點解你地好似都唔鐘意用皮帶既?

度身整就唔駛皮帶,二來懶

side adjusters? 有冇人係好似j press咁係back cinch

不過我覺得back cinch幾on9拉得緊會變形 好7

呢對鞋著咗十想請教吓巴打,
[quote]

呢對鞋著咗十次左右,但鞋頭已經蝕得幾明顯。想請教吓巴打可以去邊度整整佢。
[quote]

呢對鞋著咗十次左右,但鞋頭已經蝕得幾明顯。想請教吓巴打可以去邊度整整佢。

去加塊鞋頭鐵啦
[quote]

去加塊鞋頭鐵啦

鞋頭鐵係帶對鞋比佢加定除對鞋等佢加
[quote]

去加塊鞋頭鐵啦

鞋頭鐵係帶對鞋比佢加定除對鞋等佢加

帶對鞋去加

搭單一問:alfil sole 其實洗唔洗加 定到時到候直程成塊膠換?
[quote]

去加塊鞋頭鐵啦

而家鞋頭已經磨蝕咗,加鐵前有無得先做返平?一般可以點做?
請問有無鞋匠推介?有無可能預約時間整,唔駛放低對鞋。
Thanks!
返工想整套西裝 貴族適唔適合新手上路?
想請教各位巴打有冇地方係可以訂造
袖口鈕/呔夾/掛胸口既pin
返工想整套西裝 貴族適唔適合新手上路?

加番少少上
[quote]

去加塊鞋頭鐵啦

Thanks!

會補咀先
我發覺呢期我都着得幾多呢對野
我發覺呢期我都着得幾多呢對野

Whiskey?
隻色好正
睇完皮鞋撚個blog 想買d 補給品保養下對鞋

香港邊度齊d 同埋平?
如果我搞團上網訂有無人夾呢?

我有興趣買番幾樣
如果訂會係邊到訂?

香港邊度齊d 同埋平?

其實我想講果個blog十萬年無update
唔知點解會仲響第一頁

香港邊度齊d 同埋平?

我有興趣買番幾樣
如果訂會係邊到訂?

Afpos過 £300 又唔過5kg 好似免運費

香港邊度齊d 同埋平?

其實我想講果個blog十萬年無update
唔知點解會仲響第一頁

證明你遺毒萬年,一日最衰⋯
budget 600以下 有無靚呔brand 介紹下
suitsupply 啲tie 大家覺得得唔得?遲下過去行轉睇下有無正野

去加塊鞋頭鐵啦

Thanks!

會補咀先

請問可唔可以介紹鞋匠?
我淨係識海港城果間連鎖店。

去加塊鞋頭鐵啦

Thanks!

會補咀先

請問可唔可以介紹鞋匠?

leather healer

Thanks!

會補咀先

請問可唔可以介紹鞋匠?

有得補

Meermin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞