[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
c&j pediwear 款好似少仲要6月先有貨

新年流流 都唔會買鞋住嘅

咁要幾時買?

咁要幾時買?

老虎乸話 呢隻款周街都係女人着 唔俾買
想買對Alden Color8 Tanker ,viberg2030著8E,Alden Color8 Tanker應該著7.5d

咁要幾時買?

有人仲話得女人先著penny loafers

咁要幾時買?

支持香港校服配Penny(喂
大好St Paul Con套裙加Saddle

你可以ff宜加d學生妹著果d都係paraboot

你可以ff宜加d學生妹著果d都係paraboot

過完年都想買過對Penny畀女,佢懶到明知對Driving Shoe蝕到穿曬底都照著…

roll 其實打完呔之後有冇用手推上去? 定活動下個roll就出嚟?

roll 其實打完呔之後有冇用手推上去? 定活動下個roll就出嚟?

基本上個buttondown collar扣埋鈕個collar roll就出到黎, 無乜特別技巧.
新鞋落地
窮撚要買suit見工,g2000 zara定荷里活好

個cutting想slim啲

個人認為
荷里活 好Mk
Zara 無咁formal

G2000 試下slim系列

試完g2000發現唔係幾岩如果要訂係咪荷里活? 最簡單既款 slim啲就得
新鞋落地

令蠟蠟
我睇左church's d 廣告就中意左church's 就算herring有對差唔多樣都想買church's 係唔係on 9仔
我睇左church's d 廣告就中意左church's 就算herring有對差唔多樣都想買church's 係唔係on 9仔

鐘意咪買囉,最緊要買得開心。to be fair Church's 有好多野都好decent 架啵,只不過係有d貴。但問心果句,鐘意就係鐘意,miss左會有遺憾,如果鐘意又負擔得起,why not?
新鞋落地

令蠟蠟

好靚仔 呢對係咩黎?
新鞋落地

令蠟蠟

好靚仔 呢對係咩黎?

Carmina derby 早排瑞典網買加埋shipping唔洗兩k
新鞋落地

令蠟蠟

好靚仔 呢對係咩黎?

個fit.....

令蠟蠟

好靚仔 呢對係咩黎?

個fit.....

坐住影條褲腳chick起左 傷眼勿怪

好靚仔 呢對係咩黎?

個fit.....

我指對鞋

個fit.....

我指對鞋

請指教
自己著落又幾舒服

新手入坑第二次着

我指對鞋

請指教
自己著落又幾舒服

個vamp 同open出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞