[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
想平平地買對鞋落雨既時候著諗住濕左唔會咁心痛
係咪應該買meermin

Loake or meermin啦都係
我自己對Meermin好硬

Loake or meermin啦都係
我自己對Meermin好硬

著緊對Church's特價Suede chukka由佢濕
tailor made返工用恤衫有無邊度好推介
試過兩間造出黎都唔撚 fit
筆直3-400件
tailor made返工用恤衫有無邊度好推介
試過兩間造出黎都唔撚 fit
筆直3-400件

Jantzen 試過未?

其實買cj甚至再貴d都ok
我對cj 著左五年for 落雨
加左膠底換左兩次爭
愈操會愈靚其實

舊圖

其實靚雨靴
真心唔係浪費
反而靚過全新
新手留名 今日bid左對meermin factory second 黎玩下

你...買到maccariello 呢個level居然翻頭買meermin仲要sf

五百幾蚊咋 好難唔買 可以自己玩下patina

加左膠底換左兩次爭
愈操會愈靚其實

舊圖

其實靚雨靴
真心唔係浪費
反而靚過全新

識上wax =對對都可以落雨著

加左膠底換左兩次爭
愈操會愈靚其實

舊圖

其實靚雨靴
真心唔係浪費
反而靚過全新

識上wax =對對都可以落雨著

始終靴好d
襪濕左好難頂
新手留名 今日bid左對meermin factory second 黎玩下

你...買到maccariello 呢個level居然翻頭買meermin仲要sf

係邊到bid

係邊到bid

ebay有人賣Meermin second

係邊到bid

http://m.ebay.com/sch/i.html?sid=goodyearshoes&_pgn=1&isRefine=true

係邊到bid

http://m.ebay.com/sch/i.html?sid=goodyearshoes&_pgn=1&isRefine=true

俾cd rom睇哂

俾cd rom睇哂

因幾百蚊下海,好呀,呢度巴打都超脫曬
我自己大髀粗,小腿幼
有無邊度可以將條西褲整slim啲,望落去瘦少少
利申:前幾日G2K買
我自己大髀粗,小腿幼

粗腿人愈做slim睇落腿愈粗

邊到有類似呢隻沙色或者再深色啲既chelsea boot
除左hoxx

你既budget係?

新手乜都唔識
最入門抵著既大概幾錢到?
我自己大髀粗,小腿幼

粗腿人愈做slim睇落腿愈粗

我係瘦而小腿粗,裁縫第一句埋來就係唔可以整太slim,會比例更怪,反而係要放鬆返

瘦 高188cm
想搵件圖中既西裝褸 想修身少少
有無推薦
筆直1.5k樓下

瘦 高188cm
有無推薦
筆直1.5k樓下

旺中

瘦 高188cm
有無推薦
筆直1.5k樓下

旺中

如果唔係度身訂造呢?
Btw thx巴打
他朝有日再賜酒

瘦 高188cm
有無推薦
筆直1.5k樓下

旺中

如果唔係度身訂造呢?
Btw thx巴打
他朝有日再賜酒

旺中咪唔係當身訂造
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞