[新年新開始]西裝,皮鞋討論帖(2)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
另外入多左三對brace

我都想入

(但用唔著)

你唔用就用唔着,我自己用慣左日日用

無理由逗果萬零蚊人工 著得光鮮過老細咁多嫁,係咪

你岩

我老細人工係我4倍
佢著Clarks

鞋無所謂 佢唔問都以為我呢d鴨鋪鞋
佢問起我都唔會真答 真答都屈父母送

講真 真係好少好少好少supervisor or leader 級以上既人
對皮鞋有認識

我都想入

(但用唔著)

你岩

我老細人工係我4倍
佢著Clarks

講真 真係好少好少好少supervisor or leader 級以上既人
對皮鞋有認識

我老世反而叫我唔好成日求其短袖,Dress up下

我都想入

(但用唔著)

你岩

我老細人工係我4倍
佢著Clarks

對皮鞋有認識

我老世反而叫我唔好成日求其短袖,Dress up下

好老細

老細可唔可以講下我件衫幾時fitting

唔好咁叫我呀巴打,我叫同事text 你

老細可唔可以講下我件衫幾時fitting

唔好咁叫我呀巴打,我叫同事text 你

我都想入

(但用唔著)

你岩

我老細人工係我4倍
佢著Clarks

對皮鞋有認識

我識唔少wo又

我都想入

(但用唔著)

你岩

我老細人工係我4倍
佢著Clarks

對皮鞋有認識

我識唔少wo又

屌你 你咩圈子呀
頹著

下個月大學interview 想買套西服(深藍色) 巴打們有冇好介紹 預算$1000到
頹著

Safari

有無巴打有類似款式介紹

有無巴打有類似款式介紹

It sucks...

有無巴打有類似款式介紹

It sucks...

得啖笑

有無巴打有類似款式介紹

Budget以內試下g2000?

有無巴打有類似款式介紹

It sucks...

得啖笑

旺中 利時

有無巴打有類似款式介紹

Budget以內試下g2000?

之前去過G2000睇 覺得一般般

有無巴打有類似款式介紹

It sucks...

得啖笑

旺中 利時

感謝巴打 搵日去望下
新手1.5k budget 買對oxford有咩推薦
有冇鋪頭可以試完先買
夢想巴打

我對1880

年幾前上過一次油

腳內則 腳撞腳 刮到咁

個底都無咩蝕

但對鞋真係重同太硬
黎緊去new York 知唔知有無leather goods bespoke 想整個coins bag
夢想巴打

我對1880

年幾前上過一次油

腳內則 腳撞腳 刮到咁

個底都無咩蝕

但對鞋真係重同太硬

上邊隻油,同點上,我都覺得硬,行上黎真係麻麻,巴打除左內側,其他位都ok

到底巴打你有幾多對shell
想請教下大家 Church's Shannon 如果大約hkd 3500 左右值唔值得一入?
夢想巴打

我對1880

年幾前上過一次油

腳內則 腳撞腳 刮到咁

個底都無咩蝕

但對鞋真係重同太硬

上邊隻油,同點上,我都覺得硬,行上黎真係麻麻,巴打除左內側,其他位都ok

補返同色鞋油 only
其他蠟之類我唔識搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞