做緊視光師,你問我答(2)~咩都傾

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
邊款全線視唔出聲 hoya? 依視路? 阿波羅?

你想要邊款都得
去配太陽眼鏡有度數鏡 顏色方面佢話咩 rayban 綠係對隻眼好啲係咪真 同埋500度近視100度散光 1.6 $400 正唔正常
去配太陽眼鏡有度數鏡 顏色方面佢話咩 rayban 綠係對隻眼好啲係咪真 同埋500度近視100度散光 1.6 $400 正唔正常

勿論呢個價正唔正常 配度數已經唔多正常 rayban鏡片靚好多 換左佢變相你真係買佢個架 其實可以戴CON+太陽眼鏡 不過眼鏡舖可以再賺一筆梗係比你配 有得賺最開心

呀唔係呀我講得唔清楚我唔係配真 rayban 鏡我係拎自己啲框去配我諗佢係指形容墨綠色既鏡對眼好啲 我就好奇係咪真 我之後要做手術唔戴得 con 先去配既唔好怪佢
乜7個月貴左咁多?

訂做同現貨分別....

聽我呢個真正行內人講
首先價錢唔貴 直頭平

對鏡你可以自己keep

聽我呢個真正行內人講
首先價錢唔貴 直頭平

對鏡你可以自己keep

咁又啱你咁專業

聽我呢個真正行內人講
首先價錢唔貴 直頭平

對鏡你可以自己keep

咁又啱你咁專業

你估個個識帶/帶到con咩....
最緊要配完問佢攞番原裝鏡
想問下我隻眼間唔中會無喇喇會有啲黑影係到 主要係左眼 好似影完用閃光燈相機之後個種咁 每次都維持十寧分鐘先正常返 咁樣係咪我隻眼有咩問題?
想問下我隻眼間唔中會無喇喇會有啲黑影係到 主要係左眼 好似影完用閃光燈相機之後個種咁 每次都維持十寧分鐘先正常返 咁樣係咪我隻眼有咩問題?

快睇醫生
除左偏頭痛解釋到
驚視網膜脫落

快睇醫生
除左偏頭痛解釋到
驚視網膜脫落

去polyvision個啲check唔check到架?
唔該你
乜7個月貴左咁多?

300散係訂制都唔撚知
內行人喎
點解我戴黑超會頭痛

物理上頭痛定?
可能隻架太緊

快睇醫生
除左偏頭痛解釋到
驚視網膜脫落

唔該你

Polyu 盲人輔導會 寶血等比較建議

快睇醫生
除左偏頭痛解釋到
驚視網膜脫落

唔該你

唔該巴打

快睇醫生
除左偏頭痛解釋到
驚視網膜脫落

唔該你

我想問係咪做全面個個眼科檢查就可以?
想帶Con 但係又驚唔習慣 有咩好建議 踢波先帶

快睇醫生
除左偏頭痛解釋到
驚視網膜脫落

唔該你

我想問係咪做全面個個眼科檢查就可以?

要快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞