做緊視光師,你問我答(2)~咩都傾

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
街邊買嘅太陽眼鏡
用部機check 過係uv400
係咪代表防紫外線能力已經夠晒用?

Check過冇問題就可以
執到荀野😆
投先忙緊應唔到有位全視線巴打 十萬個唔好意思
再有巴打嚟可以直接找charles
仲打算聽日黎添
巴打知唔知幾時有眼鏡框新貨
仲打算聽日黎添
巴打知唔知幾時有眼鏡框新貨

到貨影d相比大家睇
巴打,係你度配濾藍光加全視線要幾錢度?
有老花,配漸進鏡要幾錢?

鋪頭名,地址?嚟到講連登巴打?

搵Charles
你幾時來?
我聽日放假
屯門安定友愛商場
叫一品

巴打我頭先嚟話要配漸進,頭先嗰個係咪你嚟?

搵Charles
你幾時來?
我聽日放假
屯門安定友愛商場
叫一品

係啊

要訂做
唔划算
Polaroid 太陽眼鏡出名?點先叫一幅好太陽眼鏡

偏光鏡出名
因睇穿水底

搵Charles
你幾時來?
我聽日放假
屯門安定友愛商場
叫一品

係啊

巴打好細心

偏光鏡出名
因睇穿水底

咩係偏光鏡
想問下有無邊款鏡片係戴上去會令對眼無咁細 ?太深近視600幾度200散光,配1.67都好厚,一戴眼鏡就變豆豉眼

雙非球面再加特薄
不過價錢

你意思係鏡片愈厚 對眼會愈細?
想問下有無邊款鏡片係戴上去會令對眼無咁細 ?太深近視600幾度200散光,配1.67都好厚,一戴眼鏡就變豆豉眼

雙非球面再加特薄
不過價錢

有關係
有隻1.586雙非

要訂做
唔划算

工作有需要呀, 如果訂做大約要幾錢度?
帶1 day acuvue moist 有散光 好快就覺得好乾隻眼好攰
後尾係egg配視光師介紹smart view one day aqua 好似好小小 有時帶唔耐都係覺得眼好攰 同埋佢話散光唔深淨近視都得但我好唔習慣
仲有無其他推薦??

要訂做
唔划算

我番去check check sin
帶1 day acuvue moist 有散光 好快就覺得好乾隻眼好攰
後尾係egg配視光師介紹smart view one day aqua 好似好小小 有時帶唔耐都係覺得眼好攰 同埋佢話散光唔深淨近視都得但我好唔習慣
仲有無其他推薦??

就快有1 day oasis 散

搵Charles
你幾時來?
我聽日放假
屯門安定友愛商場
叫一品

係啊

副眼鏡星期六晚會唔會有得攞?

雙非球面再加特薄
不過價錢

有關係
有隻1.586雙非

巴打度配我個度數非球面鏡片加1.67要幾錢左右

要訂做
唔划算

我番去check check sin

唔該晒

要訂做
唔划算

如果你唔要求全視線,用其他鍍膜變色會經濟啲

如果你唔要求全視線,用其他鍍膜變色會經濟啲

咁邊隻鍍膜較為經濟,效果又近全視線
Poly學生去poly診所配眼鏡係咪有得平
過黎淨係配鏡唔配眼框得唔得

Welcome

大概要幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞