想請教有研究開鑽石的巴打買鑽石

1001 回覆
4 Like 43 Dislike
好似1卡以上用6爪會好D
4爪果D 上次買戒子佢話大部份都話係D 50份以下
雖然我70份最後用左6爪
上兩個星期去左Diamond IXQ 買完
個價仲平過Bluenite, 不過我見麗晶個價都好似幾平
25K 都可以買到1卡, l1
主要睇你想買幾大粒, 本身我都諗住買粒一卡, 低spec 就算
後尾買左70份, SPEC一般, 連埋托都係17K
上網睇見到呢粒唔洗40K, comment寫到咁9成有伏?
有機係奶鑽
自己開採鑽礦
想搭單問下7261981133 $33k左右合唔合理?
同埋以下呢粒合理價係幾多左右?麻煩哂
Vs up
最後買左呢粒,都要4字頭
想問下45K Budget 想要1卡,可以買到咩質素?
另外落街鋪睇過,6195474575開我29K,間鋪公導嗎?
歡迎TG https://t.me/dan9c1s
感謝巴打。我無留意係2015年,我第一次落街鋪睇佢sell我呢粒咋。其實新舊對個價錢有無影響?
明白了,又學多樣野。多謝巴打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞