想請教有研究開鑽石的巴打買鑽石

1001 回覆
4 Like 43 Dislike
係既係既 我就無乜興趣去拗你用咩儀器 用邊隻去睇粒石

純粹用你send出黎條link 去睇粒石既image.

咁大粒黑花....你都仲要話好清....
事實行內人係狗也不屌....

我同你用既準則唔同....

只能夠講 相同價錢 我搵到粒1.10up FVs2 3ex n
都係有黑花 不過細撻d囉

仲要eye clean

但個人黎講唔鐘意拍石做比較 因為粒粒石都唔同

你係用家既...粒石係可接受範圍架 但未去到top
你係行家既...真係唔好意思喇 阻你搵食
你咩事 我係用家

明明呢個Post 講緊交流,我乜都無sell 過,無啦啦話行家阻搵食? 我就係唔係行內人我先貼出黎分享,最後eye clean 好清因為我bare eyes 真係見唔到VS2 粒野,因為我真係唔係行家,我只係買家

anyway 咁我要你果粒啦,真心有兄弟要,有無相同GIA
你果邊收唔收支票
第一 我唔賣石既....應該話一粒半粒生意我唔做既
第二 純粹係講緊...你粒F vs2 唔算太top.
20x 都望唔到野 好清
Sorry 我覺得唔係....

純分享
粒石唔值推介...買
有黑花 vs2 都夠致命

只係比正常vs2(冇黑花,靚貨)平...

唔駛拗有黑花 同冇黑花 有咩分別

有就有 冇就冇
價錢又差一截

我用辭不合適我道歉

只係唔想各位麻目追求價格便宜
鑽石永遠係一分錢一分貨

只少我做左十年 未見過平靚正 3個元素齊晒
老鼠貨都唔會平靚正
就咁睇圖 有黑花

睇埋cert 先啦

最忌有natural
咁幫幫手搵你話果粒1.10up FVs2 3ex n

情人節前想要

我無途徑搵靚石
搵到粒呀

唔識up圖
想問問
一卡 d色 si1 3ex none
~$60000
抵唔抵
少貴 不過合理range
用LIHKG App 回覆,揀圖片有得Up
仲以為好抵
有冇咩樓上鋪推介?

新手試下先

講明先 粒野唔係我既

要既自己打去搵個阿差

純粹分享 只此一次

廢事破壞行規
邊度買到
樓上鋪睇左粒F色 3ex 1.5ct,non,si1放大鏡都好乾淨,大概要幾錢?唔係好知價
打左,最後開71000$
吹到71000

你不如話粒石唔岩你好過啦

佢賣緊usd 6843.....

佢唔可以賣貴過依個價

理由就唔解釋啦
你打去幫幫我,佢係呀差黎,口音好重
叫我去重慶大廈睇,我拒絕左
然之後send咗呢張圖俾我,連托開價71,000
但一定要係重慶大廈交收,我唔係行家我淆

我有心買,可唔可以幫我買,我再俾返錢你
條友收左電話
想買粒靚既
1卡 d色 si1 3ex none要預幾錢?

明啦

唔同你玩

But 你可以再假d架

低手到咁唔好學人做石啦

影衰晒同行呀 打手
gia : 1317287889
請教下大家,依粒ok 嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞