想請教有研究開鑽石的巴打買鑽石

1001 回覆
4 Like 43 Dislike
毛拉巴打有無tg
https://t.me/mosalalana

我都係搵佢不過仲儲緊錢
即係就算i1都可以無哩幾樣野?
Btw巴打如果想問野tg你得唔得?定係係度問?
我想睇
今次幫fd 問, 呢粒值幾錢?thanks Bro!
Thanks Bro....
鑽面61%會唔會大左d??
25k 價錢 有無推介?
諗住去麗晶睇
巴打u are not alone 你條片我都有睇
我買果陣都有問過拎尼睇 可以問下 照講就得
不過都係果句 過得到肉眼就可以 ideal scope 都只係一個reference 一粒石既variable 實在太多 到你搵到一個靚既ideal scope, 粒石既花你又未必鍾意 搵粒十全十美唔係冇 係睇你有冇咁既時間

~58K, 厚身咗啲, table靚

~53K
呢粒雖然少0.08 ct, 但冇咁厚, 所以個diameter 差唔多
有幾條長feather/needle 但係晒底 , table幾靚

大家會點揀?
我都咁諗, 多謝你意見
眼clean就得, 本身打算VS2起跳, 出去第一次睇完實貨後決定SI2起跳都可能OK

就算顏色都係 睇落白就ok

淨餘價錢全力boost carat
如果條feather垂直係GIA report係咪顯示做一粒點?
同埋會搞到鑽石入面有好多條重影?

你唔講我都冇諗過feather都可以垂直
thanks!
巴打。絲打。可吾可幫我睇下以下4隻
感謝感謝
我預35k至40k左右呀。
62%太大會吾太閃?
Medium blue.. 意思係有少少螢光藍嗎。。感謝感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞