想請教有研究開鑽石的巴打買鑽石

1001 回覆
4 Like 43 Dislike
31K 呢D價係樓上鋪?
我仲諗住bluenile一定係最平
有冇邊間相熟推介, 細鋪
巴打應完人可否應下我
樓上post左完全無人理sosad
原來之前telegram係你
係我錯
呢排太忙無上黎
有無 tg ?
on9, faint 根本好小事,叫d細店含啦

買咗呢粒,53k, fair price?
去Bluenile James Allen 可以用代碼

我拎左佢地2個代碼未用, 可以減USD$100
唔係Referral 黎, 我無著數, 我只係HKD$200賣出去
https://t.me/emmacolour
香港一定用到, 先到先得

唔想同我買可以報GIA班, 考完試入埋個乜鳩協會就會送
https://www.gia.edu/gem-education/hong-kong
BTW 有無香港GIA Graduate Gemologist 同學係度
駛左20萬為興趣讀完, 睇左幾百粒鑽石 睇文睇到恐懼, 近視都深左100度
學得咁深都唔知有乜用, 講出去都無人明
有無鋪頭可以trade 石 , 想換粒大D, 靚色D

想問下呢粒石70k值唔值
直上DEF + VS1 以上

係「愛鳥」買左依粒
大家幫下眼品評下
1.3卡 DEF + VS1 3EX N
70K 唔易搵
睇cert無用, 更何況係細cert, 點評
洗唔洗28k?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞