想請教有研究開鑽石的巴打買鑽石

1001 回覆
4 Like 43 Dislike
Thanks Bro
想問你點睇我post 果幾粒石?
是咪E 色果隻最好呢?
巴打點睇呢粒?駛唔駛70k?
巴打我想搵粒30k左緊嘅戒指做禮拜(當埋訂婚戒指),如果未來想換大石嘅話係咪應該上bluenile買會好啲?佢啲價錢如何?
禮物*
姐係未來想將粒石轉大,bluenile好似係後一粒石比前一粒貴一倍以上就可以免前一粒石嘅果個價錢?
連鎖店,鉑金,八心八箭
$231xx
點睇?
師兄想搵你地幫手幫下眼
我筆直35k, 想買粒1卡既石, 預左色同淨度唔會太好
我係bluenile search 1.01-1.03 g/h 3EX faint~none 搵到呢兩個, 想請教大家意見
1. https://www.bluenile.com/hk/diamond-search?elem=image&track=heromodrn
2. https://www.bluenile.com/hk/diamond-details/LD11879297?refTab=DIAMONDS&track=viewDiamondDetails&action=newTab
另外想問indented natural 算唔算大既瑕疵? 對於鑲石時有無影響

囊吞婦嚥絲打,$59k買唔買得過?
🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
張圖左邊有D 花,係咪BLUENILE 架?
有冇LINK 睇返360 不過佢VS2 其實都唔會好差
59K 是合理價格, 55K 的話就幾抵,
如果係樓上鋪 R 下有冇電視框啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞