[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(3)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

即刻轉7700k先

諗諗下都係唔轉

牙石z270都幾貴

買ASROCK 啦平靚正
有無咩 gaming laptop 好介紹
budget 1000usd
人在美帝

其實內心好想砌部機

另外想問呢部抵唔抵屌?
sorry d 殘體字
個apps 係睇美國d 減價野
不過係大陸人整
岩岩先出左部機

另外想問呢部抵唔抵屌?
sorry d 殘體字
不過係大陸人整

我求其係hkt度執同一樣spec好似都要8-9千

但係我唔知你果條list用咩牌子ssd,ram,咩hdd咩牛同咩機箱

即刻轉7700k先

諗諗下都係唔轉

牙石z270都幾貴

ASS ROCK

即刻轉7700k先

諗諗下都係唔轉

牙石z270都幾貴

ASS ROCK

即刻轉7700k先

諗諗下都係唔轉

牙石z270都幾貴

ASS ROCK

唔差呀
有部屎眼石I3砌左7年仲未死

另外想問呢部抵唔抵屌?
sorry d 殘體字
不過係大陸人整

但係我唔知你果條list用咩牌子ssd,ram,咩hdd咩牛同咩機箱

巴打你知道點樣買newegg?好似成日都cut單架喎 我都想買條corsair燈條,newegg89.99usd香港1000頭
冇人睇好AMD amd Ryzen
冇人睇好AMD amd Ryzen ??
想問吓邊隻ddr3 ram係有lighting?
部機同個MON淨係買左幾個月,張顯示卡係RX470,個MON係BENQ GW2270
哩排無啦洞用用下會綠MON/白MON,有陣時白MON果陣仲有會唔斷嘅咇聲
想知係咩問題,,巴打們可唔可以幫下我
部機同個MON淨係買左幾個月,張顯示卡係RX470,個MON係BENQ GW2270
哩排無啦洞用用下會綠MON/白MON,有陣時白MON果陣仲有會唔斷嘅咇聲
想知係咩問題,,巴打們可唔可以幫下我

插ONBROAD試下仲有無呢D情況?
兩星期前砌機
見到加200蚊就有7代u 2代版有啲sad
兩星期前砌機

邊有咁平
況且正常使用,新功能根本用途唔大
兩星期前砌機

而家砌,我都諗緊砌6代定7代
另外想問7500+B250M Bazooka好唔好
有無咩 gaming laptop 好介紹
budget 1000usd
人在美帝

其實內心好想砌部機

都係堆GTX 1050 laptop
兩星期前砌機

而家砌,我都諗緊砌6代定7代
另外想問7500+B250M Bazooka好唔好

唔介意食炒價都得嘅
雖然B250M Bazooka同B150M Bazooka Plus冇乜分別可言
Budget 1000
480GB SSD 有咩option ?

另外想問呢部抵唔抵屌?
sorry d 殘體字
不過係大陸人整

巴打你知道點樣買newegg?好似成日都cut單架喎 我都想買條corsair燈條,newegg89.99usd香港1000頭

是唔是因為你唔係美帝卡
我人係美帝 用既係美帝卡
冇人睇好AMD amd Ryzen ??

等緊,睇好AMD Ryzen,可以迫Intel減價

但其實所有人抱住等intel減價呢個心態唔買Ryzen
咁intel都係唔使減價ga wor
Budget 1000
480GB SSD 有咩option ?

MX300 / UV400
路過留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞