又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
材料黎講就無問題
https://www.amazon.com/dp/B01GP9I22C/ref=sspa_mw_detail_0?psc=1

呢部點睇

畢直六七千 notebooks mini pc 都考慮緊
Pish
gtx 1050? 呢個post第一部就係
Out of Stock
Btw Thx 巴打
請問想畫到AutoCAD Mx150顯卡 o唔ok呢?
有冇 desktop 介紹? 5k樓下
通常運費要多少? 未試過上網買電腦
Asus 新laptop , dave2d都有評測,sshd 死雞 firecuda唔差,不過就膠機身

https://youtu.be/MzaQrNUrXoY
dell 7577 i7 7700hq + 1060 max q 943usd

https://www.amazon.com/Dell-i7577-5241BLK-PUS-Inspiron-Display-Gaming/dp/B0764HW117

dell 7567 i5 7300hq + 1050/1050ti 會再平啲,約680 to 780 usd
你都可以諗y720, 不過3.2kg
小弟嚟緊要出國, 想買部notebook用, 主要玩pubg, lol, rainbow6, csgo, l4d2等等嘅game,筆直就9000左右, 唔要求畫質, 流暢就ok, 即係例如pubg全低特效都有50-60fps就夠, ching有乜好推薦?

ps: 如果可以嘅話部嘢設計想低調啲, 唔得就算
要幾重同幾多吋?
重量冇所謂, 15啲以上就ok
btw 7代同8代u 打機分別唔大,差少少fps,主要分別係多工上
desktop 就睇悠二5k list 好過la
不嬲砌機好過廠機
樓主有冇14,15吋chromebook推介?
最好行到android app
上面有人問過, 行到google play既apps, 2000$到
想問下amazon買係咪有全球保? 有嘅話又係喺邊到可以保養?
sor.. 岩岩睇返先見到你已經覆左
但係連尼住冇彈noti
上面果部asus有 要睇下你去左咩地方, 搵附近既代理維修站
thx

部LAPTOP已經步入第8年, 佢又繼續努力工作, 我又唔捨得。想問下咁多位巴打個SPEC 係唔係收得皮? 有無咩我可以UPGRADE 下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞