又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
無轉到tracking no
佢應該係轉左carrier/重新運過 (估計only), update左amazon, 但無比返新tracking no.你, 所以你係dhl打會唔同amazon果個, 試下contact多次seller問佢是咪有新tracking no.
真係好撚驚會好似個位巴打咁講
Ship咗成個月都未到
筆直8k
玩lol會拎黎寫code有咩推介?
可以打去DHL問,佢可以用名search倒有冇貨寄來中
post頭果部都夠
都仲係抵既, 可能太多巴打訂左佢將個價變返正常
如果玩zbrush maya ps ai 有冇推薦
post頭果部
如果想要ssd嘅話呢?
我都只係玩lol,呢部應該都夠用
但係點解amazon咁平嘅
我見price.com好似賣成9千
同埋喺amazon買同喺香港買會有咩分別?
有冇其他巴打比個I-track伏過?

完全冇update,又會無啦啦話送到嚟
UPS i-parcel 好撚廢,又唔update, 送左黎都顯示未到
asus黎講無分別, 因為香港良心代理應國際保
但大部份其他牌子代理唔應 我對保養都唔係好熟有錯請指正
唔打機 可以用嚟睇下journals / notes 上下網咁
Thx 樓主
Sorry講漏咗 想要ipad個類 同埋 想要輕啲嘅
有無啲無咁易lag嘅平板電腦
https://www.amazon.com/Samsung-Touchscreen-Computer-Bluetooth-Detachable/dp/B07CSR9JYH/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1528357751&sr=8-4&keywords=7200u+tablets

一係三星呢部, 不過要有保最好買返香港行貨
呢d tablets+notebook+notebook級數cpu混合通常都係high class野會比較貴, 廢cpu果d先會平
多謝哂樓主解答 有唔明會再問

呢部香港賣緊9千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞