又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
咁如果xps上番16同512要點選擇好?
睇你用途, 上返材料就差唔多但1050ti快1050少少
多謝巴打解答
另外係asus評價好似唔太好
仲想問下巴打差唔多spec有冇其他推介
如果輕過呢兩部就更加好
唔太熟電腦 唔好意思
好似好正喎 thz 巴打
如果13吋呢?
amazon買ssd/hdd 1TB
有冇推介 500~1000左右
FOR NOTEBOOK SSD會唔會好d?
點解上網睇1050 有分4gb 同 2gb , 但amazon 只有 2gb 賣, 兩個分別會唔會好大?
可能二手呢...當年macbook pro standard仲係9988
4gb 效能只係差2gb 幾%
樓主呢部帶出街的話點睇?
工作需要 電腦要長期跟身
同有時會長期唔係香港,諗住搵部做野同玩下d但效game
15.6吋典形機
你鐘意可以去fortress睇下同款機係幾大...好多機都係呢隻款
I5 8系U
獨顯卡 MX150 OR GT都得
8G RAM
SSD + HDD
盡量輕身

有冇推介
佢係咪得1年保?有冇得加國際保
有冇類似但唔係asus?
其他牌amazon無保
你係香港買行貨同spec 10000$起跳
睇過網上都係屌過熱 風扇嘈
Swift 3柒但係散熱應該好少少
budget 4-5k ssd 文書用途 有冇介紹
搭單問下
amazon買 dell xps13有無保?
見佢賣得平過香港好多
最平又玩到pubg 1080中效50fps左右有乜介紹?
係 price hk 好似搵唔到既
諗住睇下差幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞