又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
想買部tablet睇下片,小説,漫畫咁,amazon fire hd 10點睇?
夠用 但玩android game就唔駛諗
我唔玩手機game
香港賣1雞,點解差咁遠
所以先係到推amazon, 香港行貨一部食你最少1500以上
Amazon咩玩法。有冇攻略,冇用過
無咩攻略, 全部直送香港唔駛代運
安全就check下個牌子有無第一年全球保
用過 賣左
好重拎出街唔方便
好多BUG
可唔可以講下有乜bug
想問下7 8千budget 睇下youtube 平時打下left 4 dead 最緊要平時做嘢順 係咪dell 最好? 之前追過post 話有國際保 thx
想gtx 1060 打機 pubg battlefield
有冇咩輕薄好介紹
係咪得razer blade同msi gs63vr 揀
同埋想問下 Amazon 買msi 有冇第一年全球保
係google store裝完APPS會係桌面搵唔到
要重開幾次機

DEL完又消失唔到
話SD卡有錯誤
要洗機
仲有你接唔接受到個鎖機畫面係廣吿
巴打我有部xps13 買多左,如果放俾巴打有冇興趣?
i7-8550U
8 GB RAM
256 GB SSD
美國Dell買
依個我知
https://www.amazon.com/ZenBook-UX461UN-DS74T-i7-8550U-Windows-Touchscreen/dp/B079NQWXVY/
睇岩呢部,8代U有touch有筆有display,又大電 ,但係有D重而且得asus1年保
可惜香港冇i7版,得i5版,其他牌子又冇出呢類
唯有睇下大專優惠會唔會有其他選擇先,冇先諗amazon
any detail
請問香港有冇國際保??
xps 9370?
office 加 Adobe Photoshop 用咩機好?
會出trip用
想買部畫到cad notebook, 電長同輕,有冇推介
我都唔肯定
但查翻Service Tag 好似都可以call Dell HK

詳情 tg傾?
https://t.me/kebsaw2
ref= ??? 果啲link係?
我全部都係amazon主頁之後search按落去product之後post link.

10000港紙左右想要呢啲specs, 有無可能?

利申,唔熟電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞