又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
樓主呢部好定窮燃專用 神舟戰神notebook

https://lihkg.com/t/664871/1?ref=android

LIHKG @ Android
呢部好?
粒cpu好似係g4600, 完全係垃圾黎
咁又岩 第七代第八代分別
仲要支那機 樓主 我都想返部你推介個部先 唔該
係amazon買左notebook,咩都搞掂晒
一個鐘之後叫upload信用卡聲明
有冇巴打知點樣upload?第一次係amazon買野
我未遇過呢個case, 有無多d資料係叫你upload d乜
我正常打完個cvc就買到
budget 7k-8k 左右
平時主要上網同睇片多,間唔中打下機
想要耐用D唔會好快壊
樓主有冇好介紹
今日xps 15 大減價9千幾 同香港比平左5千幾蚊
但諗多陣都係唔買 出街用都係輕先係最緊要 打機都係用返台機
邊到大減價
嗚嗚嗚me cider
upload latest credit card monthly statement
咁上下仲有冇其他介紹

睇條 link d review 彈個 keyboard

利申 準備去試機
冇咗了
xps 13 dell refurbish 有平

https://www.rakuten.com/shop/weeklycloseouts/product/1510301283/

$548 usd

https://www.rakuten.com/shop/weeklycloseouts/product/1516602705/

另外扑左搥 買左部8代u既
$618 usd
比到錢 shipped 搵集運送
孝子買部比老母喺屋企上網同做嘢有冇平嘅推介
應該夠大mon就得
係amazon買左部rog 幾好用
但係個心都係想買razed blade
razer blade 16000$起跳
個樣靚仔好多 又冇咁大部
我嫌而家呢部太大
巴打點減50蚊?
岩岩今個星期收到部VivoBook F510UA 1TB HDD
個樣幾靚仔
mon係IPS, 唔會變色幾好
speaker聲我都覺得唔錯
不過部機明顯係啲細緻位,同貴價機比, 係做得無咁好
4千2蚊貨仔仲有1年保, 真係收貨啦
SAVE 15
點解asus 部fx504 咁平 係price 睇會成9k 幾
粒u 唔同左?
原來係i5 同i7既分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞