又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
Asus好多地雷產品
Ux550又係一部後蓋唔開洞既機
設計個班個腦裝屎
唔該哂巴打 check check張卡先 咁搞一搞個delivery date又遲多幾日
BTW, 間鋪名寫住ASUS, 應該係原廠出貨?
我都睇咗條片 自己都上網做過功課
買咗返嚟之後食雞 竟然冇去到好熱 大約67度 我開中高效 fps 60~70左右
緊係唔熱喇
降左頻嘛
Full load得正常硬件性能一半
預算 15K
文書用途多
想要15寸以上
要輕薄 因為要出差用
間唔時會打下PUBG

用開DELL XPS 13
想買DELL XPS 15 不過覺得好貴同唔值
睇中Razer Blade 2018 不過無貨

就黎結婚 想買貴野而家好買定
等下razer blade 2018 15吋果部安全d
咁我唔打機
咁可以有咩選擇
細佬用ASUS
用左一兩年個mon大力D飛一下就開到
好化學咁
其實我指用dell打機好危險姐, 如果真係要razer/dell選我會等razer算
如果你目標只係打pubg, 1050ti都夠, 即係8000樓下貨仔已經做到 但15.6機都有返咁上下厚度
咁我唔打機啦
15.6 文書機 輕薄
要512
有巴打推介LG GRAM
國際保黎, 所以香港都用得
巴打點睇Eve-V ?

利申做咗戇鳩仔 上年12月俾完錢 delay到今日都未攞到貨 本身話最遲3月有
用mobile u, 即係開多少少野都會lag 唔係貴的話就可以玩下既, 出得起錢最好買返大牌
買咗M3個model

因為貪佢有USB-C 同埋係2in1 tablet 所以先揀佢

如果嚟緊6月再delay既話就索性退錢買過部算
startup買到筍野既機會率其實好低架
因為好多人都當佢係生財工具, 你睇下咖啡兄弟就知
第一部咖啡機都未出到, 每日只係忙住去APPLY其他資助
鍾意Microsoft Surface系列嘅巴打可以睇下Surface Pro

i5, 8GB RAM, 256GB - US$1,094.99

https://www.amazon.com/dp/B071SF41Y9/ref=s9_acsd_bw_wf_a_PCGG17NW_cdl_8?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-11&pf_rd_r=FYRNB2XHFNZA1JTJ2KNR&pf_rd_t=101&pf_rd_p=a60f9d99-26b5-4d5f-86e3-84c3507ba64b&pf_rd_i=13284673011&th=1

雖然唔跟keyboard
但買埋都係US$1,190
平過香港$1,000
Amazon 好似真係平好多, 但係想要中文keyboard點好?
材料性價比黎講升抵
算抵*
*巴
2018 g ram好野黎
所有notebook都有中文keyboard
除左台版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞