又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
如果你買最平果部g3, 香港都唔算貴 有8代u
美國買就平d但唔太清楚保養係點

http://www.dell.com/hk/p/g-series-15-3579-laptop/pd?ref=PD_Family
材料無問題, 係唔sure散熱點
因為有巴打買貴notebook話返黎幾個月就成日過熱lag下lag下
所以我係到通常d介紹1050/1050ti機
計功率1050/1050ti都係低d既, 雖然1050寫tdp係75其實根本無咁高, max-q 1060就寫自己80, max-q都有巴打奶過野. 我最擔心係成部野一萬蚊買返黎唔岩心水姐. 所以自行衝量風險
第一頁頭果部真係幾正
過嚟分享吓:

[url]Asus GTXhttps://lihkg.com/thread/681888/page/13?ref=ios[/url]

用快運total $12,600買咗部Asus 7700hq GTX1070 17.3吋75hz mon 12g ram notebook
過嚟分享吓:

https://lihkg.com/thread/681888/page/13?ref=ios

用快運total $12,600買咗部Asus 7700hq GTX1070 17.3吋75hz mon 12g ram notebook
有下個post放埋你條link開箱果頁係post頭
見笑喇
想請教下如果我想買部notebook, 唔洗打機,
但係可能要用VM試野既有冇推介?
原本想買二手thinkpad X230, 但係係二手市場又睇唔岩
Thanks 巴打!
原來要玩VM既機比我想像中貴
主因都係home edition無hyper-v
多謝各位巴打幫忙
部機一到會開箱俾大家望下
呢部貴個mon係120hz同埋ssd
其他野材料同POST頭果部差唔多
正常699$, 有時699條友無賣會變成799
amazon D價好海鮮價,今日可能699,隔2日可能799,再隔幾日可能749,好難捉摸
因為同一部機, 背後可以有幾間公司係到賣....每間定價都唔同
上年2月買咗msi gl62m 7k港紙以為已經好抵,點知, 屌........
話說我星期一晚amazon 訂機用快運

佢保證星期四到貨(唔知邊個時區啦)

結果香港時間中午左右送到

今朝收到amazon email話因爲送遲咗所以退回全數運費

果度成70蚊美金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞