又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
咁唔要獨顯 睇黎可以平好多
諗緊samsung 970 evo 係咪最高性價比
都係貴其他牌子少少, sata平係平幾舊 但係效能差幾倍
想買512gb
咩型號

asus 睇睇下好多人話易壞
其他平既得adata kingston
好似熱熱地
我寧願比貴D
其實係m2 nvme就得(快過sata), 唔一定要samsung 970 evo
https://m.price.com.hk/product.php?p=254983

點睇,amazon search 唔到同型號既
部野應該係真的, asus官網有
唔識電腦
行黃金asus gtx 1050 5千令 仲有抵玩推介
想玩大作 有咩推介
最好有相成個SPEC比我睇
同埋問清楚係行貨定水貨
因為分分鐘佢地可能都係係AMAZON訂返黎
手提電腦係唔係 散熱效能好差?
ASUS VivoBook S Ultra Thin and Portable Laptop, Intel Core i5-8250U processor, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD, 15.6” FHD WideView Display, ASUS NanoEdge Bezel, Metal Cover, S510UA-DS51
https://www.amazon.com/dp/B078YMY5VZ/ref=cm_sw_r_cp_api_i_-aKcBbVTZW0V8
呢部應該算唔錯?
係唔錯既 如果有機會開到下個POST我可能會將呢部加埋係頭頁
好重,有無輕啲
另外想問下free shipping到香港
係咪直接寫香港地址就得?
你班柒頭又要勁又要平又要輕
不如問邊到有得免費攞啦
又無錢 又嫌三嫌四
唔駛咁勞氣, 正常人可能唔識電腦硬件ma
有問題我都會盡量解答
係, 如果唔送香港, 你打shipping address時佢會話個地址唔得的
三星緊係sm961
Free ship
你搞笑?
Free ship係美國境內平郵
加埋shipping都仲抵過香港買?

佢應該講緊呢句, 通常有呢句你打地址時無彈ERROR就送黎香港
平就肯定平過香港
Amazon官方寄野好平
但好多新型號都唔肯寄香港
非官方就預佢運電腦us140打上
通常係得dhl快遞
同埋你要睇下個件野香港有冇保養
即係國際保包唔包香港
暫時得dell加左premium sup
同asus係香港先有保養
其餘都冇,係代理唔會幫你整
再唔係你自問運氣好可以買水貨
二合一有無邊部run得順 photoshop/ai做啲basic嘅平板設計
而家睇緊surface pro m3 想知有無其他brand

筆直6-7k
m3廢u, 開多幾個網都lag機, photoshop更加不用講了
咁要i5?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞