又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
Dell 好似信用卡唔係美國
就會自動cut 單
Anyway 有冇ssd 推介下
見xps13 用nvme 又m2 好似好複驚買錯用唔到
唔知一千內買唔買到512 gb
256 今時今日都唔多夠
F510ua減到479,後悔早買左
me too
仲要未送到黎
好似有啲128GB SSD + 1TB HDD 款
早買早享受.....
早買但仲未享受到囉
本秒都驚,但confirm 左order,應該唔會甩底掛
有冇13-14吋既文書機推介, 希望有1年國際保
91 read
62 write
都係差10到好似 聽講磁碟多野就會慢d
咁都係出去買隻平平地嘅m.2 ssd插落去算
請問樓主 如果想要
第8代 i5 cpu
8gb ram
128 ssd+1tb hdd
有咩推介?
但1tb hdd款唔會好慢咩?
128gb + 1tb ssd 個價又企得好硬
但如果自己加ssd 會唔會無左保 ? 連工包料 計埋保養...直接569.99 要128 ssd 唔係仲抵咩 ?
你小米果2部都係7代u, 雙核
8代u家陣全線4核
ASUS ZenBook 13 Ultra-Slim Laptop
UX330UA-AH55
Style: 8th Gen Intel Core i5

USD$699.00 包送貨+全球一年保??抵嗎?
差唔多, ultrabook本身會貴少少
請教下想買部notebook長期拎出街用
要8代i7U 最好32gb ram 拎黎用sketchup多既
budget 1萬內有冇推薦呀
我買咗$799 8G,256G SSD嗰部
i5-8250U + GTX 1050
實測1.90kg,又有指紋
上網足8-9個鐘
插電打pubg都ok,又唔太熱同嘈
係個殻膠咗啲,入門嘢冇乜好要求
啱晒我casual gaming又唔想洗太多錢
完美代替部sony s13
好彩有睇呢個post啲巴打介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞