又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
搵左陣, 上面部7400都ok, desktop始終勁過laptop u, 所以會快過8250u
唔該曬巴打
mini pc好似唔多選擇, lenovo, dell, intel nuc都賣得好貴唔多抵
要新u又抵就一定要中/大機
ASUS尼D都有全球保
香港賣$5600左右, 多條128SSD
見你上邊推個部vivobook F510UA都幾抵
我都望緊啲mini PC 駁電視用
Cpu依啲我唔識 但會打爆個ram,定係巴打覺得唔洗打爆就咁用就ok?
我自己買mbp就唔打爆, 因為打爆通常要成倍錢
功能就整體只會快1-2成
玩到overwatch又開到直播要幾錢到
pish
Acer有咩? 我禁入去睇係咁

This Agreement (“Agreement”) is between the original purchaser (“You”) and Acer America
Corporation (“Acer”) and applies to Acer branded products (“Products”) and services purchased in the U.S. or Canada by You from Acer or any of its subsidiaries or affiliates or an Acer authorized reseller (“Reseller”). This limited warranty is valid only in the U.S. and Canada. This limited warranty extends only to You, the original purchaser,
電腦白痴,請問下呢部係咪打到機
我聽日再研究下, 可能無
打到, 大作40-60 fps
1060大慨幾錢到夠做
除左acer都ok
點解會五千幾咁平
屌,話口未完,今日同我玩自動熄機
打下lol 同用r 好似夠曬用 用緊surface pro 4但成日驚佢收皮
有部laptop year1買 到而家成6年都未壞 仲係8gb ram i5 第三代 +630M
雖然好重同埋見到樓主推介果d model幾心郁
但好似用5-6k買既話又升級唔大
都係等遲下再買
睇YouTube, 上網睇波
玩下steam啲game, 畫質唔洗最高,低唔好太低
筆直 5000左右

有冇notebook好推介
想買部可以自己換ssd, 同埋8GB ram, 比女友開下youtube, 做下doc多
唔該曬巴打,但係上網睇話display要用gf 1050以上,我自己唔太熟,但係唔係會貴好多
有無又輕又平又快 budget 7-8k
岩岩睇緊小米rmb 5999 果部
13.3吋, i7 8550, 8g ddr4 ram, 256ssd, mx150, 1.3kg
有無伏?
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞