又係時候推介下amazon平價notebook

1001 回覆
75 Like 8 Dislike
618*7.8=4XXX抵到爆
但DELL咁樣買落黎香港係咪無保
跟機 有冇 word excel 等 定要再買

有都係30日試用
家陣ms office一次性買大約要1000$
但又可以月subscription 80$一個月到
single license就50左右

family抵玩好多
$80 5部computer 5部tablet 5部phone
taobao
7代u 550 添
好過asus 部15寸
但我寧願比多幾舊上8代
另外咁岩見到

https://www.hktshop.com/samsung-notebook-9-always-i5-orchid-np900x3nu05hk.html

Tablet 重量 i5效能
但舊電得30w 應該冇6個鐘
7代u 7200u得2核
8代已經全線4核
淨係係日本亞馬遜買過書CD

想問幾樣野 (未開us帳戶 )
1.美國亞馬遜買notebook 多數直接寄黎定係要搵轉運公司?
2.Seller Information係咪9成最好係amazon?
3.差電火牛用萬能轉接頭就無問題?
4.點樣先知道有無全球保?

唔該巴打
我屌無晒貨
心大心細遲左
多謝巴打開呢個post
訂咗機了

雖然唔係推薦嘅平價notebook
岩岩上dell outlet factory撞岩有部8系i5 128gb 8fb ram certified refurbish 9396, USD609,再平d
即deal, order confirmed

但真係要撞手神,買完過一陣refresh又無左,我買果陣仲有兩部
巴打同路人
應該就係我同你一人一部

用左邊間代購 收到貨大家交流下
我個人仲要係大陸,幾驚要sms confirm credit card比唔到錢
買咗呢部
但係個sshd好慢
得42MB/s Read同35MB/s Write
點解決...
你係做test定個results點出黎, 我幫你爬下文睇下點解決
用CrystalDiskMark 6.0.0 test出嚟
麻煩你
用CrystalDiskMark 6.0.0 test出嚟
麻煩你

我見外國有條友results係咁, 你果個係點
[img][/img]
頭先再慢啲
依加好返啲...
就咁行seq有幾多
依家所機都有30% discount
某d機型都有機平過amazon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞